Despre / Contact

Radu Ceucă, mascul, 22 23 24 25 26 de ani, vând camion.

Sunt designer, adică gândesc şi produc comunicare vizuală pentru clienţi, pe bani mulţi. Mi-am ales ca mediu preferat online-ul şi marea majoritate a proiectelor sunt legate de el. Altfel, mă mai joc de-a artistul digital. Varianta pentru taximetrişti şi conversaţii la nunţi: “Fac site-uri şi grafică”.

Am început să fac design şi grafică digitală în 2003, când am descoperit minunea numită VisualART Forum. Până la sfârşitul lui 2006 am lucrat ca freelancer pentru o droaie de clienţi / parteneri din ţară şi străinătăţuri.

Sunt student în anul III la Facultatea de Arte şi Design Timişoara, la secţia Design Multimedia am absolvit în iulie 2008 secţia Design Multimedia a Facultăţii de Arte şi Design Timişoara, sunt licenţiat în design multimedia.

Din ianuarie 2007 până în septembrie 2009 am fost Designer Multimedia şi mai apoi Art Director la cel mai mişto studio de creaţie din Timişoara, X3 Studios.

Din octombrie 2009 până prin noiembrie 2010 am dat cu pixelul creativ  la Vitrina Advertising în Cluj. Pe cartea de vizită-mi zicea Web Art Director.

Acum sunt SuperOkay!

Profile şi interviuri:

pe Digerati

pe Mad3.ro

Monstrul 2.0

Twitter: twitter.com/RaduCeuca
Facebook: facebook.com/raduceuca
Flickr: flickr.com/photos/novo/
LinkedIn: linkedin.com/in/raduceuca