VisualART Challenge – Viteza

Puţini sunt cei care fac de bine pentru comunitatea de artă digitală, cam unul singur e locul în online-ul românesc unde poţi găsi de la începători la artişti recunoscuţi internaţional.

De VisualART mă leagă primii paşi în lumea graficii digitale şi a designului. Probabil, dacă nu descopeream forumul prin 2004, acum făceam tot programare. Acestea fiind spune, sunt extrem de onorat c-am fost invitat în juriul ediţiei a doua a VisualART Challenge.

Tema de acum e VITEZA, competiţia are premii mai mult decât consistente (25000E locul I, de exemplu) şi e perfectă pentru cei care vor să-şi încerce muşchii in artă digitală (şi nu numai).

Aşa că, băgaţi!

PS: se lasă şi cu workshop-uri, detalii în curând!

si etichetat , , . Salvati ca legatura de carte: link permanent. Publicati un comentariu sau lasati un ping: Linkul Ping-ului.

3Comentarii

 1. vian
  Publicat septembrie 29, 2010 la 10:30 pm | Link permanent

  5000 de euro?

 2. Publicat septembrie 29, 2010 la 10:52 pm | Link permanent

  Corect, m-a luat valul, am corectat!

  Merci :)

 3. Publicat septembrie 29, 2010 la 11:42 pm | Link permanent

  Multumim! Sa avem cat mai multe lucrari bune.
  Vom mai avea premii si pe la workshopuri si cred ca surprizele se vor tine lant in perioada urmatoare. Hai bagati VITEZA! :)

Publicati un comentariu

Emailul d-voastra nu va fi niciodata publicat sau redistribuit. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>