Am rămas fără subiecte de conversaţie

Nu e dubios că, poate cel mai popular subiect de conversaţie între români care nu se cunosc e “vai cât de naşpa e ţara asta, să-ţi zic ce-am păţit:”? Am asistat weekendul ăsta la două situaţii de genul, pe sfântul CFR. Ori începeau să înjure condiţiile din tren şi de acolo îşi dădeau drumul la gură pe tot felul de subiecte, ori o luau pe latura politică de unde discuţiile ajungeau inevitabil la înjurături.

Nu, nu erau pensionari, asta-i trist, erau toţi tineri de până în 28 de ani

Holy căcat, ăsta-i singurul lucru pe care am ajuns să-l avem în comun, dispreţul faţă de ţara asta?

si etichetat , , . Salvati ca legatura de carte: link permanent. Publicati un comentariu sau lasati un ping: Linkul Ping-ului.

3Comentarii

 1. Publicat iulie 20, 2010 la 10:52 pm | Link permanent

  da.

 2. Publicat august 17, 2010 la 2:40 pm | Link permanent

  pai daca mass media bombardeaza non stop cu ” vai cat de naspa e tara asta” lumea ce sa faca? pune botu’, ca asa a zis la TV. plus ca e mai usor sa-ti plangi de mila si sa gasesti scuze si vinovati.

 3. Publicat noiembrie 5, 2010 la 8:57 pm | Link permanent

  Pentru mine căştile audio sunt un soi de talisman. Până acum m-au ocrotit cu succes de discuţiile despre politică, vreme sau fotbal de fiecare dată când m-am aflat într-un cadru social.

  Da. România este de căcat. Pentru că România fără românii ce o denumesc aşa nu ar fi nimic mai mult decât un spaţiu geografic. Şi dacă într-adevar despre spaţiul geografic nu am nimic de comentat, despre societatea ce îl populează am în general doar de rău.

  Dar deşi împărtăşesc aceeaşi opinie cu restul tinerilor ce se plâng, m-am săturat să am acelaşi subiect de conversaţie. De fapt am renunţat la ideea de conversaţii în sine pentru că la un moment dat am ajuns la concluzia că nu este obligatoriu ca orice doi oameni puşi unul lângă celălalt trebuie musai să comunice.

  Şi aş vorbi cu ei. Zău de nu. Aş vorbi dezbate cu ei teme filosofice, psihologice, fizică cuantică, electronică, muzică, fotografie, filme, sociologie, istorie. La dracu’, până şi antropologia mi se pare fascinantă. Şi in ultimă instanţă aş vorbi chiar şi despre flori, fete şi băieţi. Dar de politică, vreme sau fotbal eu nu mă mai ating.

Publicati un comentariu

Emailul d-voastra nu va fi niciodata publicat sau redistribuit. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>