e-commerce rants – Wishlists

De ce nu-mi afişezi preţul total al produselor din wishlist?
Caz concret: Amazon.com şi BookDepository.co.uk. Cum cumpăr cărţi de acolo doar când se strând minim 4-5 titluri care mă interesează, ţin wishlist-uri. Mi-ar fi foarte uşor şi nu m-ar încurca deloc daca mi-ar afişa undeva la finalul listei un Total Cost Of Your Wishlist. Trebuie să le mut în coşul de cumpărături ca să le pot vedea preţul total.

De ce nu m-ai lăsa să mut tot wishlist-ul în coşul de cumpărături?
Poate mai cumpăr mărunţişuri de la tine între timp dar alea 4 produse scumpe le păstrez în wishlist pentru mai târziu. Poate am 45 de produse în wishlist pe care le colecţionez de jumătate de an şi acum am banii să le cumpăr. Chiar îşi imaginează cineva c-o să stau să dau 45 de clickuri pe “add to shopping cart”. Cazuri concrete: Amazon.com şi BookDepository.co.uk

si etichetat , , . Salvati ca legatura de carte: link permanent. Publicati un comentariu sau lasati un ping: Linkul Ping-ului.

4Comentarii

 1. Publicat ianuarie 11, 2010 la 12:56 am | Link permanent

  Sau dacă ai da print la wishlist să fie cu QR codes şi atunci când o arăţi la webcameră, în spatele tău pică cu monezi de 1 dolar până când se strânge suma totală.

  PS : De ce trişezi amazon cu bookdepository ? :}

 2. Publicat ianuarie 11, 2010 la 2:11 am | Link permanent

  Hey, asta nu-i o idee rea! Sa vezi codul de reducere doar asa! :) )

  PS: inca n-am apucat sa trisez ca imi revin de la cumparaturile de sezon.

 3. kevinro
  Publicat februarie 24, 2010 la 4:11 pm | Link permanent

  Pentru ca nu faci parte din publicul tinta pentru care a fost dezvoltat acel widget. Esti din Romania si numai un roman ar folosi wishlistul ca sa salveze cativa $$$. Un american sau un englez ar folosi wishlistul strict pentru ceea ce e facut, adica sa retina cateva produse interesante pentru a lua mai tarziu o decizie de cumparare. Si, asa cum ai remarcat, isi vede pretul total la casa :)

  In plus mai e o chestie. Daca tot vrei sa vezi cat costa marfa la care poftesti si singura modalitate e sa mergi la casa, atunci poftim la casa! Si de aici pana la cumparatura cat mai e? Un click .

 4. Publicat iunie 9, 2010 la 6:04 pm | Link permanent

  Probabil pentru ca preturile pot varia in timp, probabil ca ofertele sunt diferite de la luna la luna, sau poate ca nu asta e scopul acelui modul

Publicati un comentariu

Emailul d-voastra nu va fi niciodata publicat sau redistribuit. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>