Au pierdut acul în carul cu trademarks, Haystack devine Sortfolio

Major FAIL!

Nu pentru că n-au verificat dacă numele (care defapt era un întreg concept creativ, foarte frumos) nu-i cumva înregistrat ca şi marcă de altcineva. Nu pentru că frumuseţea de pagină de listing cu scroll infinit merge doar după un refresh pe Chrome.

Pentru că au trecut 24 de ore de când au schimbat complet (inclusiv în testimonialele de pe site, trimise de umili designeri) Haystack în Sortfolio iar eu, ca şi utilizator al serviciului, n-am fost notificat în nici un fel. Când am vrut să intru azi pe Haystack şi am ajuns pe Sortfolio.com, părea o clonă 100% cu un logo nereuşit. Nici măcar un amărât de notice pe prima pagină care să-mi spună ca sunt unde trebuie şi că băieţii au avut o problemă. A trebuit să caut blogul lor, unde apărea explicaţia schimbării. Mai grav e că ştiau că o să se întâmple treaba asta, zero damage control!

Eu nu plătesc pentru Sortfolio dar sunt mulţi useri, bănuiesc, care cotizează lunar $99 pentru nişte servicii acolo. Oare ei au primit ceva notificare?

Altfel, suntem câţiva români acolo.

si etichetat , , , . Salvati ca legatura de carte: link permanent. Publicati un comentariu sau lasati un ping: Linkul Ping-ului.

Ein Comentariu

  1. Publicat ianuarie 5, 2010 la 12:59 am | Link permanent

    Admir modelul de business al 37signals dar aici chiar au dat-o in bara. Vad ca anul asta e la moda… See Envato cu Flashden

Publicati un comentariu

Emailul d-voastra nu va fi niciodata publicat sau redistribuit. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>