ODO Timişoara

Misiunea “Oameni din online” este de a crea un mediu optim de interacţiune între profesionişti şi organizaţii, de a dezvolta, susţine şi promova iniţiativele bine intenţionate în mediul online românesc.

[...]

“Alt pas viitor este să deschidem centre şi în Timişoara, Cluj şi apoi Bucureşti. Caut pasionaţi de online, interesaţi de schimbul de informaţii şi de dezvoltarea industriei. Aştept mailuri la cgavriliu [at] gmail [dot] com.” Ciprian Gavriliu

Oameni, nu câini, da?! Din online, nu 1.0, da?! Treaba stă în halul următor: Ciprian şi gaşca de băieţi optimişti de la ODO vor să aducă microbul optimismului optim şi al interacţiunii paşnice între profesioniştii din online pe tărâmurile bănăţene magice şi mult-lăudate. Cine se bagă, un mail la cgavriliu coadă-de-maimuţă gmail.com face cât 20 de văicăreli pe bloguri!

Băgaţi, zic!

si etichetat , , , . Salvati ca legatura de carte: link permanent. Publicati un comentariu sau lasati un ping: Linkul Ping-ului.

3Comentarii

 1. Publicat august 20, 2009 la 7:22 pm | Link permanent

  …când te (ne) vedem la un ODO Timişoara?

 2. Publicat august 20, 2009 la 8:12 pm | Link permanent

  Stilul ăsta de scris îmi place bine.

 3. Publicat august 21, 2009 la 8:53 am | Link permanent

  @Alex, habar nu am, m-am cam ferit de organizaţii şi asociaţii de când mă ştiu.

  @Alen, mulţumesc frumos! :)

Un Ping

 1. De catre Alo, Oamenii din Online-ul de Timisoara, auziti aici… in august 26, 2009 la 5:53 pm

  [...] el vrea, eu vreau, Radu la randu-i vrea – mai cautam entuziasti! [...]

Publicati un comentariu

Emailul d-voastra nu va fi niciodata publicat sau redistribuit. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>