Te sunăm noi…

Te sunăm noi / poate săptamâna viitoare

Am simtit nevoia de a pune la cale o mica si foarte rudimentara baza de date sub forma de jurnal, dupa ani de zile de trecut prin multe experiente mari si mici de lucru cu diverse agentii/studiouri/case de productie, ani in care mi’au fost servite multemulte scuze si explicatii pentru ca ante-mentionatele agentii/studiouri/case de productie sa evite sa plateasca munca pe care o pretind, sau cel putin sa traga de timp.

Apreciez că autorul are OO şi nu se ascunde în spatele anonimatului. Blogul este despre acele mici plăceri ale vieţii de freelancer / colaborator al agenţiilor de publicitate din România. Restecpa!

via Twitter & Yammer

si etichetat . Salvati ca legatura de carte: link permanent. Publicati un comentariu sau lasati un ping: Linkul Ping-ului.

5Comentarii

 1. Publicat aprilie 29, 2009 la 10:59 am | Link permanent

  Si oare cati mai sunt care nu au curajul / posibilitatea sa isi spuna povestile de viata… daca tot a inceput, poate continua el si cu povestile altora (pe care le poate confirma bineinteles)… sper sa fie citit blogul de cat mai multi si mai ales de cei direct atinsi.

 2. Publicat aprilie 29, 2009 la 11:11 am | Link permanent

  a publicat deja primul “rant” de la un cititor http://te-sunam-noi.blogspot.com/2009/04/graffiti-bbdo.html

 3. Gabriel Agu
  Publicat aprilie 29, 2009 la 11:23 am | Link permanent

  Been there, ca freelancer si am auzit toate scuzele de pe lume. Printre altele, un client mi-a reprosat la un moment dat (dupa vreo 3-4 luni de la data cand trebuia sa-mi plateasca un proiect) ca e vina mea, din cauza ca nu fac suficient scandal ca sa-mi dea banii. Logica “da tare cu pumnul in masa si vei primi” mi s-a parut aberanta atunci si mi se pare si acum.
  Asadar, gg psalmplasma, keep it up.

 4. Publicat aprilie 29, 2009 la 12:06 pm | Link permanent

  restecpa, señor psalmplasma!

 5. Publicat aprilie 29, 2009 la 3:16 pm | Link permanent

  Hai noroc :)

  Sa speram ca o sa ajute la ceva blogu’, pe langa circ – cu toate ca n’am foarte mari sperante.

  Oricum, daca simtiti nevoia, pasati materiale incoace, si le public. Normal, toata lumea are dreptul la anonimat.

  Gabriel, daca n’ai nimic impotriva, pot sa te citez :)

  Spor!

Publicati un comentariu

Emailul d-voastra nu va fi niciodata publicat sau redistribuit. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>