UX Roast

UX Roast

We take a look at your site or application and run it through the typical usability meat grinder. But instead of certain death by bullet point or a short novella, you get a document that’s highly visual, useful and (gasp!) actually fun to read and pass around.

UX Roast mi se pare un twist foarte mişto pentru serviciile de usability testing. Noi avem deocamdata Site Audit al lui Liviu Taloi, sunt curios cine ar fi dispus în .ro să plătească mii de euroi pe un document în care se face mişto (constructiv) de site-ul lui.

via A List Apart

si etichetat , . Salvati ca legatura de carte: link permanent. Publicati un comentariu sau lasati un ping: Linkul Ping-ului.

3Comentarii

 1. Publicat aprilie 26, 2009 la 8:59 am | Link permanent

  De la foarte putini la deloc…

 2. Publicat aprilie 26, 2009 la 1:48 pm | Link permanent

  dupa ce am citit acest post credeam ca se face misto public.
  ” cine ar fi dispus în .ro să plătească mii de euroi” ar trebui sa fie proportionat cu sumele din webdesign de la noi si sa intrebi cine ar plati zeci de euroi :)

 3. Publicat aprilie 30, 2009 la 8:14 am | Link permanent

  Mai trebuie sa treaca ceva ani pana sa devina audit-ul de site, siteaudit, o necesitate, fie ca vb de usability si sau design, fie ca vb de seo (asta se practica deja – evaluarea pe seo), fie ca vb de content sau legal, fie ca vb de functionalitate, sau alte elemente ce se pot evalua la un site. Nu a sosit vremea pentru serviciul de siteaudit inca. Dar va sosi.. Mersi ca m-ai amintit in post.

Publicati un comentariu

Emailul d-voastra nu va fi niciodata publicat sau redistribuit. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>