Dev:world

devworld

Dev:world 2009

Organizat de IDG România (PC World), Dev:world e printre puţinele evenimente dedicate celor care chiar lucrează la succesurile din online-ul românesc. Dacă până acum, discuţiile erau despre strategie, marketing sau planning, de data asta o să se vorbească despre problemele de zi cu zi ale zidarilor internetului românesc.

Participă lume bună, începând cu maestrul Kasparov şi terminând cu Vlad “The Money Man” Stan sau Ovidiu “The Dragon” Boc (serios acum, lume buna!)

Wireframing si grid-based design

Ăsta e titlul workshop-ului pe care o sa-l tin eu de la 13:00 la 13:45. Ar trebui să iasă interesant, vom discuta despre cum să folosim grid-urile inteligent şi vom vedea de ce e bine să adăugăm etapa de wireframing proiectelor. Pe lângă asta, voi participa la jurizarea proiectelor înscrise în concurs, asta chiar o să fie interesant!

Celelalte 2 workshopuri de design vor fi ţinute de Alecs Stan (Creative Director, Hyperactive) şi Alex Buga (Creative Director, MB Dragan). În a doua parte a zilei va avea loc o discuţie incendiară (presimt) pe tema “Confruntarea dezvoltatorilor: Programatori vs Designeri” la care va participa Stefan Szakal.

E primul eveniment “mare” la care vorbesc, după experienţele Geek Meet, Marketing School şi seria de workshop-uri To Be Or Not To Be… A Designer. Sper să iasă totul cât se poate de ok, înscrieţi-vă cât mai sunt invitaţii gratuite pentru designeri şi developeri.

si etichetat , , . Salvati ca legatura de carte: link permanent. Publicati un comentariu sau lasati un ping: Linkul Ping-ului.

11Comentarii

 1. Publicat aprilie 25, 2009 la 1:59 pm | Link permanent

  See you there, mate!

 2. Gabi Agu
  Publicat aprilie 25, 2009 la 2:02 pm | Link permanent

  Promite sa fie chiar misto, dat fiind faptul ca mare parte din speakeri sunt oameni care chiar muncesc zi de zi pentru un web mai bun, nu doar vorbesc despre asta la 10 conferinte pe an :)
  Meet you there.

 3. Publicat aprilie 26, 2009 la 1:13 am | Link permanent

  Abia astept :) Sunt foarte curios de tot ce se va intampla acolo si sa vad daca te mentii la forma de pana acum ca si “speaker” :) ) Spor cu pregatirea prezentarii!

 4. Publicat aprilie 26, 2009 la 10:13 am | Link permanent

  fain evenimentul, succes. :)

 5. Publicat aprilie 26, 2009 la 11:04 am | Link permanent

  salut radu,
  am completat acum formularul de inregistrare dar nu mi-a dat vreun mesaj de confirmare, in schimb m-a intors la pagina cu formularul blank. sper sa se fi trimis informatiile. ciudat si naspa ca usability formularul :D cum naiba sa puna action “/pages/homepage” si sa n-ai nici un mesaj de confirmare?

 6. Publicat aprilie 26, 2009 la 1:25 pm | Link permanent

  same here vis-a-vis de completarea formularului :)

  ne vedem acolo orisicum :D

 7. Graft
  Publicat aprilie 26, 2009 la 4:31 pm | Link permanent

  Dupa trimiterea formularului apare desupra campurilor “Multumim pentru interes. Veti primi raspuns in maxim 48 de ore.”

 8. Publicat aprilie 26, 2009 la 5:05 pm | Link permanent

  heh. our bad then. still, redirect la formular gol dupa completare?

 9. Publicat aprilie 27, 2009 la 12:03 pm | Link permanent

  “releasing the dragon” :) ) – prea tare

  @Stefan: cred ca va depinde destul de mult moderator daca va iesi un haos general sau nu :) ramane de vazut, should be fun…

 10. Publicat aprilie 30, 2009 la 3:25 pm | Link permanent

  Sunt curios si eu cum o sa iasa cu designeri vs. programatori :) Am mai asistat la Webstock la o discutie de genul asta si a fost foaaaaarte “interesanta” :) )

 11. Publicat mai 10, 2009 la 8:18 pm | Link permanent

  Cu toate ca din pacate n-am apucat sa inscriem site-ul in concurs, vom fi prezenti cu acumlive.ro la event si vom transmite live totul. Cu putin noroc din ambele sali concomitent, pentru ca sa nu se piarda nimic. Deci, daca nu ajungeti la fata locului, stati cu ochii pe monitoare.

Un Ping

 1. De catre Radu Ceucă » Retrospectiva anului de graţie 2009 in ianuarie 5, 2010 la 5:11 pm

  [...] un workshop la Dev:World unde vorbesc despre wireframe-uri şi griduri. Pe lângă asta, jurizez concursul de proiecte. [...]

Publicati un comentariu

Emailul d-voastra nu va fi niciodata publicat sau redistribuit. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>