Credit pentru website – Avantaj NET

credit

Ooook, devine interesanta treaba asta cu criza. Avantaj NET (clienti gen Pepsi, Zapp, Nivea, Bancpost) au lansat un proiect prin care isi propun sa vanda creatia web in rate. Firmele care au o cifra de afaceri mai mare de 100.000 RON si indeplinesc o serie de conditii pot obtine creditare direct de la Avantaj NET pentru sume intre 500 – 15.000EUR.

Despre solutii de criza am mai scris recent, nu neaparat de bine. Diferente sunt destule intre cele 2 “cazuri”, atat ca si valoare a sumelor puse in joc cat si ca nivel de lucru. Pot sa zic ca nu ma asteptam la o miscare de genul asta, sunt foarte curios cum o sa mearga si ce solutii (altele decat “taierea” site-ului) a pregatit Marius pentru cei care n-or sa plateasca decat primele 3-4 luni cat au nevoie de un site de campanie (asta e doar un exemplu).

Sa crizati bine!

si etichetat , , , . Salvati ca legatura de carte: link permanent. Publicati un comentariu sau lasati un ping: Linkul Ping-ului.

8Comentarii

 1. Publicat februarie 7, 2009 la 6:45 pm | Link permanent

  Radu,

  Multumesc pentru post. Ideea este destul de indrazneata si recunosc ca ne-am asumat niste riscuri dar sunt riscuri calculate. Am dezbatut mult timp daca sa il lansam sau nu, daca sa iesim in fata cu aceasta facilitate si am ajuns la concluzia ca e un moment oportun in conditiile in care din ce in ce mai multe firme nu vor avea cash disponibil pentru a-si asigura vizibilitatea, solutia este foarte buna.

  Voi reveni peste cateva luni sau la sfarsitul anului cu concluziile aceste campanii si niste cifre…

  Bafta multa si cum ai zis.. sa crizati bine :) )

 2. Publicat februarie 8, 2009 la 12:26 am | Link permanent

  Eu sunt curios daca initiativa asta va afecta pozitionare Avantaj NET in randul “industriei interactive”.

  Succes si sa faceti proiecte misto!

 3. Publicat februarie 8, 2009 la 10:54 am | Link permanent

  Probabil va exista si o parte negativa a acestei campanii, insa brand awarness-ul va creste. Eu sunt sigur ca perceptia pozitiva va fi mult mai mare in randul posibililor clienti decat in randul industriei.

  Marius

 4. Publicat februarie 9, 2009 la 3:40 pm | Link permanent

  Adica cum?
  Firma face practic proiectul moca si asteapta de la client banii in rate? Fara dobanda, fara penalizari, comisionane, sau cu ?
  Adica fara a avea in spate o institutie financiara care sa preia contractul?

  Daca e asa nu pot decat sa le urez multa bafta pentru ca e extrem de riscanta miscarea, mai desteapta era daca aveau partener o banca (chiar daca nu o faceau publica)

 5. Publicat februarie 9, 2009 la 5:44 pm | Link permanent

  Riscul ni-l asumam si este un risc calculat asa cum am spus. Bancile isi manifesta interesul insa momentan nu am ales sa lucram cu una. Asteptam reasezarea pietei.

  Ce trebuie inteles este faptul ca websiteul este pe serverul nostru, sursele sunt codate iar clientul intra in posesia lor in momentul achitarii intregii valori.

 6. Publicat februarie 9, 2009 la 8:27 pm | Link permanent

  Marius, înţeleg mişcarea cu sursele encriptate şi self-hosted, ÎNSĂ eu am ieşit din Reader şi am intrat pe această pagină tocmai pentru a vedea dacă există un răspuns la problema pusă pe tapet de Radu: ce te faci cu microsite-urile pentru campanii / promoţii, care “trăiesc” 3-4 luni, dar a căror dezvoltare implică costuri deloc de neglijat?

  Sau ce faci cu acei clienţi care vor renunţa la site după 2 luni, pentru că în acest timp au realizat un număr foarte mic de lead-uri şi au ajuns ei la concluzia că “nu merită”

 7. ilie
  Publicat februarie 9, 2009 la 9:45 pm | Link permanent

  yeeeah, dar fac site-uri lipsite de originalitate…

 8. Publicat februarie 10, 2009 la 8:02 am | Link permanent

  ILIE

  Sustine-ti afirmatia te rog…

2 Ping-uri

 1. [...] toate că pare o glumă, această ştire am descoperit-o pe blogul lui Radu Ceucă, unde Marius spune că prin acest proiect, urmărind brand awareness, îşi asumă “nişte [...]

Publicati un comentariu

Emailul d-voastra nu va fi niciodata publicat sau redistribuit. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>