Peepler

Peepler.ro este un serviciu care cauta simultan pe cateva retele sociale populare profilele facute cu o anumita adresa de e-mail.

Pe langa utilizarile “in masa”, angajatorii s-ar putea sa-l considere util :) . Sunt curios daca se pot adauga si alte retele, ar deveni mai interesant.

si etichetat , , . Salvati ca legatura de carte: link permanent. Publicati un comentariu sau lasati un ping: Linkul Ping-ului.

2Comentarii

 1. Publicat octombrie 5, 2008 la 7:27 pm | Link permanent

  era de mult un serviciu asemanator international, care cauta in mai multe retele. am testat mai inainte peepler.ro si nu mi-a gasit niste persoane pe hi5, desi stiu sigur ca sunt acolo cu acea adresa.

 2. Publicat octombrie 7, 2008 la 5:37 pm | Link permanent

  Multumim Radu ca ne-ai “descoperit”. Am citit si alte articole de pe blog-ul tau si apreciem review-urile obiective pe care le faci. Avem in lucru, bineinteles, si alte retele ;)

  @Gabi Nistoran
  Serviciul de care pomenesti probabil ca este/era rapleaf.com care in momentul de fata nu mai este deschis decat pe conturi business platite. E un caz controversat – ei practic acum se folosesc de tine sa intri sa iti creezi un cont ca sa asocieze unei adrese de email un nume, pt ca sunt multe retele in care cautarea dupa e-mail nu este disponibila. Un articol foarte interesant pe tema aceasta puteti citi aici: http://news.zdnet.com/2100-9588_22-162371.html

  Cat despre problemele pe care le-ai avut cu peepler.ro pe hi5 – este vorba de un bug al hi5-ului – te invitam sa cauti acele adrese in search-ul hi5, sa vezi daca iti gaseste profilele.

Un Ping

 1. De catre Ridic sprânceana » Vechituri » Peepler in octombrie 24, 2008 la 1:07 pm

  [...] Peepler.ro s-a mai scris. Chiar dacă în momentul de faţă se adresează mai mult celor din generaţia [...]

Publicati un comentariu

Emailul d-voastra nu va fi niciodata publicat sau redistribuit. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>