Simple Balance 2.0

Alex Cristache a lansat versiunea a doua a Simple Balance, tema de WordPress gratuita pe care o ofera cititorilor Blogsessive. Spre deosebire de majoritatea temelor gratuite, SB 2 are un panou de administrare complex pe care utilizatorii mai lenesi sau nu foarte familiarizati cu HTML-ul il pot gasi foarte util.

Lista de features o gasiti pe Blogsessive. Felicitari Alex pentru efortul depus si spor!

ps: ca sa vedeti cum un designer da sfaturi de PHP (via Calin): <?php in loc de <? va poate scuti de muuuulte batai de cap :) Cheers!

si etichetat , , . Salvati ca legatura de carte: link permanent. Publicati un comentariu sau lasati un ping: Linkul Ping-ului.

5Comentarii

 1. Publicat septembrie 29, 2008 la 12:46 pm | Link permanent

  Multam de “promo” Radule!

 2. Publicat septembrie 29, 2008 la 3:54 pm | Link permanent

  Hai sa-ti zica un programator de ce te-ar putea salva `<?php` in locul lui `<?`. In anumite situatii se pot scoate “short tags”-urile din conful php-ului (php.ini) si sa nu-ti fie recunoscute tagurile, deci codul sa nu fie parsat si sa se faca output la el [gandeste-te la fisierul de configurare de la wordpress daca s-ar intampla chestia asta, toata lumea care stie cum se numeste ar putea sa-ti vada conexiunea la baza de date, spre exemplu. N-are rost sa-ti mai spun ce ar insemna asta pentru ca sigur stii :)

 3. Publicat septembrie 29, 2008 la 4:10 pm | Link permanent

  La situatia asta ma refeream, pe unele hosturi < ? nu e recunoscut si se scuipa tot codul :)

 4. Publicat septembrie 29, 2008 la 10:36 pm | Link permanent

  Şi eu folosesc de câteva zile layout-ul realizat de Blogsessive. I like it! Mai vrem d-astea…

 5. Publicat septembrie 30, 2008 la 12:00 am | Link permanent

  @Florin, ma bucur ca folosesti o tema facuta de un roman, poate vorbesti cu Alex sa te ajute cu o personalizare sau cu niste sfaturi, in momentul asta e putin dezechilibrat layoutul blogului tau :)

Publicati un comentariu

Emailul d-voastra nu va fi niciodata publicat sau redistribuit. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>