Git r done!

In ultima vreme am dat peste cateva aplicatii de time / task / action management, 2 mi s-au parut interesante:

Una simpla (via Twitter) este nowdothis.com . Simpla e putin spus, e stupid de simpla si in acelasi timp eficienta pentru cei care nu simt nevoia unei aplicatii complicate care sa le administreze programul.

Al doilea serviciu care mi-a atras atentia a fost lista.lu ,dezvoltat de timisorenii de la Dream Production. Elementul atractiv este numele, care permite url-uri dragute de forma lista.lu/gigel/de/agentii-mega-interactive. Altfel, e destul de simplu de utilizat, foloseste autentificarea / inregistrarea prin contul de Yahoo sau Google (chestie pe care nu prea am mai vazut-o si care la inceput nu mi-a inspirat incredere). E misto ca poti integra Yahoo Maps, Google Maps, filmulete de pe Trilulilu, YouTube, imagini in lista ta si ca poti modifica lista prin YM! (chestie pe care n-am testat-o)

Exista si alte aplicatii care fac in mare acelasi lucru (via Iullia) dar astea 2 mi-au atras atentia.

Bonus, pentru cine n-a auzit inca de GTD, cateva linkuri interesante.

si etichetat , , , , , . Salvati ca legatura de carte: link permanent. Publicati un comentariu sau lasati un ping: Linkul Ping-ului.

4Comentarii

 1. Publicat iulie 29, 2008 la 10:48 pm | Link permanent

  folosesc http://www.culturedcode.com/things/ :D
  cei cu os x, recomand.

 2. Publicat iulie 30, 2008 la 2:36 pm | Link permanent

  Daca ai timp eu zic sa incerci aplicatia de time tracking dezvoltata de noi. O gasesti la http://www.paymo.biz. Aplicatia e online dar poti interactiona cu ea prin widget pt Win/Mac.
  Daca ai orice intrebare foloseste formul din pagina.

 3. Publicat iulie 30, 2008 la 11:25 pm | Link permanent

  Prima e misto! A doua e un exemplu clasic de website creat de o echipa de developeri: idee misto, cool features, haos vizual. :) Si da, PayMo rulz!

 4. Publicat septembrie 2, 2008 la 11:34 am | Link permanent

  De logo ce parere ai? Mi se pare ca seamana cu un neuron frustrat?:D

Publicati un comentariu

Emailul d-voastra nu va fi niciodata publicat sau redistribuit. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>