Suntem toti vinovati

Stefan a scris un articol interesant pe blogul X3 Studios despre “industria” de web din Romania. Mie mi-au ramas in cap 2 fraze, pe care le consider reprezentative pentru ce se intampla de cativa ani la noi:

Suntem în România, deci facem parte din industrie. Nu există nevinovaţi aici, cu toţii avem partea noastră de vină.[..]

Nu există dezicere, nu poţi să alegi să nu faci parte din industrie, să nu îţi asumi responsabilitatea. Putem ignora cât vrem acest fapt, dar atunci când tratezi cu lipsă de respect oricare alt concurent de pe piaţă, îţi faci ţie mai mult rău decât crezi.

Tot despre minunata “industrie”, Marius Dosinescu face un top al firmelor de creatie web din Romania bazat pe cifrele de afaceri publice declarate in anul 2006. Concluzia: 5mil. euro acum 2 ani, oficial, se baga cineva la o estimare pentru 2007 si 2008?

si etichetat , , . Salvati ca legatura de carte: link permanent. Publicati un comentariu sau lasati un ping: Linkul Ping-ului.

2Comentarii

  1. Publicat mai 5, 2008 la 10:15 pm | Link permanent

    Cu mici-minuscule exceptii, “industria” web imi pare in continuare un bordel cu multe c*rve mai ieftine si 2-3 mai de lux. Cam atat.
    Cine vrea sa aiba personalitate, scoate nasul afara. Cine ramane aici, joaca dupa regula aia veche, clientul nostru, stapanul nostru. BDSM in toata regula.

  2. sejur
    Publicat mai 22, 2008 la 8:52 am | Link permanent

    da, 50 mil pt 2008

Publicati un comentariu

Emailul d-voastra nu va fi niciodata publicat sau redistribuit. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>