Jos palaria, Radiohead

radiohead

Pentru prima data in vreo… 10 ani, am cumparat muzica. Am platit (2 lire) pe albumul “In Rainbows” al celor de la Radiohead. Nu e mult dar e cu siguranta cu 2 lire mai mult decat as fi dat pe vreun CD cu muzica romaneasca / straina. Puteam sa il downloadez gratis dar nu am facut-o, am platit pentru ca o astfel de idee trebuie sa aiba succes, trebuie sa creeze un precedent.

Cred ca asta e, sau ar trebui sa fie, inceputul unei noi perioade in industria muzicala. Una in care casele de discuri inteleg importanta internetului sau se sting, una cate una.

De la Florin Grozea, am ajuns la un articol in care se spune ca trupa a strans deja 4.8 milioane lire sterline din vanzarile online ale albumului, de 4 ori mai mult decat ar fi castigat daca vindeau prin iTunes sau mai stiu eu ce magazin online.
It seems Thom Yorke and co. are laughing all the way to the bank.Jos palaria, Radiohead!
ps: albumul e fain, merita!

si etichetat , , , , . Salvati ca legatura de carte: link permanent. Publicati un comentariu sau lasati un ping: Linkul Ping-ului.

4Comentarii

 1. Publicat octombrie 13, 2007 la 7:55 pm | Link permanent

  ma bag la downloadat ;)

 2. eddie
  Publicat octombrie 13, 2007 la 11:02 pm | Link permanent

  My favorite band :)
  Si pentru mine e primul album cumparat online :)

 3. Publicat octombrie 15, 2007 la 8:41 am | Link permanent

  si nu numai Radiohead…The Charlatans, Happy Mondays, Nine Inch Nails, Madness sint pe baricade…

 4. Publicat octombrie 22, 2007 la 10:51 pm | Link permanent

  yep, chiar imi pare rau ca nu l-am cumparat si eu, dar nu mai aveam bani pe card si nici nu mai puteam rezista fara sa ascult.. oricum, bravo lor, albumul este excelent!

  ps – barroso are dreptate, Nine Inch Nails rup si ei!

Publicati un comentariu

Emailul d-voastra nu va fi niciodata publicat sau redistribuit. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>