Apple + Yahoo!

Apple versus Yahoo!

Nu e putin penibil sa pui screenshot pe pagina de download cu un site care nu-ti suporta browserul?
Oricum, cel mai recent beta al Safari se misca mult mai bine, e mai stabil dar ii lipsesc in continuare multe…

si etichetat , , , , . Salvati ca legatura de carte: link permanent. Publicati un comentariu sau lasati un ping: Linkul Ping-ului.

8Comentarii

 1. Publicat octombrie 11, 2007 la 10:57 pm | Link permanent

  “The World’s Best Browser” NOOOT!
  Daca deja la beta e `world’s best` dupa ce se mai obosesc sa contiune developmentul ? ;) e practic super ok de acum; sunt curios… cum se misca pe acid2 :)

 2. Publicat octombrie 12, 2007 la 7:54 am | Link permanent

  Daca te uiti mai atent ai sa vezi ca nu e vb de Yahoo mail in screenshot… asta unu la mana.

  Doi la mana: Ma man da lucruri misto nu mai scrii si tu pe blog ? ca in ultima vreme vad ca te tot iei de unu si de altul, vezi numai jumatatea goala a paharului.

  Inteleg ca ai ceva cu ING, cu Internetics, cu Webstyler sau mai stiu eu cine, dar mai baga si tu lucruri noi “din bransa”. Daca vreau carcoteli ma abonez pur si simplu la feed-ul lui Zoso.

  Pe bune acum. Blogul asta obisnuiam sa-l citesc cu placere. Acum cand ajung dimineata la birou nu ma gandesc decat: “Ia sa vedem de cine s-a mai luat Novo”

 3. Publicat octombrie 12, 2007 la 8:05 am | Link permanent

  Da, stiu ca nu e vorba de Yahoo! Mail dar marea majoritate a persoanelor care intra pe yahoo.com intra pentru mail…

  In ultimele 10 posturi, m-am “luat” doar de Webstyler putin si acum, o carcoteala mica despre Apple, altfel, tehnologii noi de la Adobe, lansari din web.ro, expozitii foto…

  Inteleg ce vrei sa spui cu negativismul asta, nici mie nu mi-a placut ca intr-o perioada aveam o pagina plina de posturi in care ma luam de unul sau de altul (cu motiv, evident), am spus si o mai spun, cred ca-mi fac un blog de rants unde sa dau de pereti cu toata lumea, pana atunci, mai pun si aici “nemultumiri”.

  Lipsa posturilor din ultima perioada e datorata lipsei de timp, am in drafts multe chestii interesante pe care n-apuc sa le termin. Da, e si postul despre voi acolo… poate weekendul asta

 4. Tzepes
  Publicat octombrie 12, 2007 la 1:36 pm | Link permanent

  Intre “critica acolo unde este de laudat” si “laude acolo unde este de criticat” nu e nicio diferenta. Acolo undes este de criticat, trebuie criticat. Acolo unde este de laudat, trebuie laudat.
  Iar ironia este un apanaj al inteligentzei. Mintzile “ingramadite” sunt incapabile sa produca ironie. Asa ca… “Vivat ironia!” :D

 5. Publicat octombrie 12, 2007 la 5:29 pm | Link permanent

  nu numai ca e penibil sa-ti pui screenshot cu un site care nu-ti suporta browserul, dar e penibil ca-ti mai tragi si un slogan de genul: “The world’s best browser” si aici tare bine merge vorba aia “hai bai ma leshi ?”

 6. Publicat octombrie 12, 2007 la 5:47 pm | Link permanent

  Hei, probabil n-ati observat, dar de vreo saptamana noul Yahoo Mail merge acum si Safari, chiar daca nu e suportat oficial. Inainte nu mergea decat vechea interfata.

  “Hmm…your browser is not officially supported.
  The all-new Yahoo! Mail hasn’t been tested on your browser. You can choose to continue, or simply go to Yahoo! Mail Classic.

  To continue to the all-new Yahoo! Mail anyway…
  Go to Yahoo! Mail”

  Firefox e cel mai bun browser si asta din cauza add-on-urilor. Dar in ceea ce priveste randarea, Safari bate la fund (ca sa nu zic “cur”) tot.

 7. Publicat octombrie 12, 2007 la 9:00 pm | Link permanent

  “Dar in ceea ce priveste randarea, Safari bate la fund (ca sa nu zic “cur”) tot.” alex, permite-mi un mare LOL!

 8. Publicat octombrie 15, 2007 la 1:52 pm | Link permanent

  Se refera la anti-alias-ul fonturilor ;)
  Iar aici o sa zic eu lol pentru ca intr-adevar bate la cur la aspectul asta. Au reusit sa reproduca anti-aliasing-ul din Max OS.

Publicati un comentariu

Emailul d-voastra nu va fi niciodata publicat sau redistribuit. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>