Adobe Thermo

thermo.jpg

Pe langa introducerea Hydra & Astro, interesante mai mult pentru developeri, Adobe s-a gandit si la un mod mai facil de transpunere in Flex a layouturilor. Thermo este, intr-un fel, echivalentul Dreamweaver, un WYSIWYG care genereaza cod compatibil Flex. Poate sa importe si sa pozitioneze pe canvas un .psd intreg, in masura in care aceasta este aranjat cum trebuie pe layere si foldere.

In filmuletele de pe Aral Balkan, vedem o aplicatie designer-oriented dar care permite si mici modificari in cod. E incredibil cat de usor se poate face o lista, un scrollbar sau cat de usor se converteste un element text importat din Photoshop intr-un input.

Observati si modul nou de aranjare a timelineului, imprumutat de la fratiorii care se ocupa de video.

“Thermo” dramatically changes the way that RIA’s are created. It will enable a level of UI quality and interaction that we have not seen to date. There are great things ahead, simple as that. zice Ted

Thermo Rocks!

si etichetat , , , , , , . Salvati ca legatura de carte: link permanent. Publicati un comentariu sau lasati un ping: Linkul Ping-ului.

3Comentarii

 1. Publicat octombrie 5, 2007 la 9:59 am | Link permanent

  Go Adobe Go !

 2. Publicat octombrie 7, 2007 la 12:00 pm | Link permanent

  Asa da nene! :)
  Astept cu interes un demo, ceva acolo… deocamdata doar poze, ca sa ne curga balele :) )

 3. Publicat octombrie 7, 2007 la 1:39 pm | Link permanent

  Depinde cat de mult poti sa customizezi toate chestiile alea fara sa intrii direct in Flex, acolo cred ca o sa se vada cat de utila e aplicatia. Din filmuletele puse pana acum, promite enorm.

Publicati un comentariu

Emailul d-voastra nu va fi niciodata publicat sau redistribuit. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>