Neogen si-o ia de la JN

neogen.jpg

Un portal ca Neogen isi asuma niste riscuri cand da drumul puberilor si teribilistilor la uploadat. Mai grav e cand adminstratorii nu verifica si nu fac nici un efort pentru stoparea materialelor deranjante. Pana una alta, traficul merge, “reteta de succes Neogen” inca functioneaza.

Si una de zile mari, de la JN, pe final de articol:

“Mai mult, printre tagurile (categoriile) asociate unuia dintre filme, a stat la vedere cuvântul “pedofilie”, fără ca să deranjeze pe cineva de la firma de business online.
Deşi scuza cu “lipsa dovezii” poate părea ilară, totuşi îi informăm pe reprezentanţii Neogen că le putem furniza probe.

Va dati seama cat de avansat e algoritmul de cenzurare a cuvintelor cheie sensibile la Neogen…

si etichetat , , , . Salvati ca legatura de carte: link permanent. Publicati un comentariu sau lasati un ping: Linkul Ping-ului.

5Comentarii

 1. Takeshy
  Publicat septembrie 24, 2007 la 11:22 pm | Link permanent

  Dar parca asta nu e prima data cand o dau in bara in acest fel.
  Totul va fi uitat si bagat sub pres.
  Webul romanesc yuck

 2. Publicat septembrie 25, 2007 la 12:33 am | Link permanent

  “Va dati seama cat de avansat e algoritmul de cenzurare a cuvintelor cheie sensibile la Neogen…”

  Tind sa cred ca algoritmul asta nu exista de fapt :D

 3. Publicat septembrie 25, 2007 la 9:56 am | Link permanent

  Serviciile neogen sunt o platfoma pusa la dispozitie userilor pentru interactionarea cu alti useri. Nu toti sunt onesti, responsabili.
  Suntem si noi ingrijorati cand cineva foloseste informatiile si serviciile in detrimentul altora, rezultand situatii neplacute.
  Asa cum este cazul utilizatorului care a postat video-uri cu un continut ilegal. La solicitarea Politiei, am livrat IP-urile de pe care s-a logat userul care a incarcat filmele respective.
  Mai mult, pentru a preveni astfel de situatii, vom inaspri masurile luate impotriva utilizatorilor care incalca termenii si conditiile de utilizare a site-urilor din retea.

 4. Publicat septembrie 25, 2007 la 3:10 pm | Link permanent

  da, am gresit. am fost prea permisivi si am incercat sa ne purtam cat mai finut cu userii nostrii care uploadau content dubios. Ce pot sa spun este ca acest lucru deja a inceput sa se reglementeze.

  multumesc

 5. Publicat septembrie 25, 2007 la 3:43 pm | Link permanent

  Daca nu ati fi primit un avertisment acum o luna (http://www.core-target.ro/internet/425/neogen-and-vodafone-promoting-child-abuse.html) as mai fi inteles, prima greseala, nu se astepta nimeni, grija fata de useri.

  Ei bine, de abia acum a inceput sa se reglementeze, a fost nevoie sa fiti facuti de cacao intr-un cotidian national ca sa va treziti la realitate?

  Spor si originalitate!

Publicati un comentariu

Emailul d-voastra nu va fi niciodata publicat sau redistribuit. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>