I can’t get no satisfaction

37-signals-get-satisfaction

Civilizaţie, 31 martie, pe blogul 37 Signals apare un articol scris de Jason Fried în care autorul cam dă de pereţi cu Get Satisfaction pentru modul în care tratează paginile neoficiale ale companiilor (adică paginile companiilor care nu s-au înscris singure în sistem). Tot pe 31 martie, vin 3 răspunsuri de la oameni din interiorul Get Satisfaction iar textul buclucaş este schimbat (după cum se poate observa în imaginea de mai sus). Se poate, da?

România, 26 martie, un adormit scrie pe blog o chestie, celor de la Blogway le-a luat ~3 săptamâni să schimbe imaginile împrumutate de pe apple.com

E amuzant că explicaţia a fost, în mare, aceeaşi: “oups, am uitat mârşăvia acolo de când a lucrat designerul pe site”.

ps: nu compar blogul ăsta cu blogul 37signals, al meu e mult mai citit şi relevant, cartof.

si etichetat , . Salvati ca legatura de carte: link permanent. Publicati un comentariu sau lasati un ping: Linkul Ping-ului.

3Comentarii

 1. Publicat aprilie 30, 2009 la 3:22 pm | Link permanent

  Radu, e ok sesizarea pe care ai facut-o tu, insa genul asta de lucruri se intampla daily in Romania, de ce tocmai asta anume si de ce tocmai Blogway are atata atentie din partea ta?

  In al doilea rand faci o comparatie gresita si total nedreapta, o fi blogul tau mai relevant decat Blogway (daca asta ai vrut sa zici, nu se intelege prea bine), asta pentru ca are deja 2 ani vechime si e pe WORDPRESS, in schimb blogway.ro e doar un site, de sine statator lansat acum 4 – 5 luni, intelegi de ce compari doua lucruri din filme diferite?

  Cat despre greseala lor, e clar, au comis-o, nu au nicio scuza, au avut si o parere oficiala si-au asumat greseala au si reparat-o, da mai tarziu…and that’s it…nu inteleg cu ce este interesanta comparatia de mai sus cand ai putea sa iei zeci de exemple de pe net de acest gen si sa scrii in fiecare zi de poze si content “imprumutat”

  PS Nu, n-am nicio legatura cu proiectul Blogway :)

  Noroc

 2. Publicat mai 1, 2009 la 1:17 am | Link permanent

  Dragos, cred ca n-ai citit foarte atent ce-am scris eu, mai ales PS-ul :) Faceam o gluma, credeam ca am fost suficient de clar, comparatia era facuta cu blogul 37signals…

  Daca tragi un ochi prin blogul asta, o sa vezi ca m-am legat cam de toata lumea, n-am nicio jena in situatii de genul asta.

  Blogway pentru ca-mi placea imaginea lor cat de cat iar “buba” e una destul de urata, zic eu. Nu eu am descoperit-o apropo :) Blogway pentru ca se ocupa de bloguri si ma asteptam la un timp de reactie mai bun. E irelevant, corect, important e ca au reparat si si-au recunoscut greseala.

  Citeste mai atent, am darul sa fiu prea subtil cateodata :)

 3. Publicat mai 5, 2009 la 1:32 pm | Link permanent

  Sigur ai fost muuuult prea subtil, cel putin pentru mine :)

  Ma si mie imi place Blogway foarte mult si ca imagine si ca idee si e pacat sa fie atacati asa cu kestii care pana la urma poti fi doar scapari…puteai si tu sa le dai un mail personal frumos cu pozele alea (daca chiar vroiai sa faci ceva constructiv ) si poate castigai mai mult decat 10 commenturi :)

Publicati un comentariu

Emailul d-voastra nu va fi niciodata publicat sau redistribuit. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>