To be or not to be Actul I

Am ajuns vineri la evenimentul organizat de X3 Studios in cafeneaua D’arc cu vreo 45 de minute intarziere din motive obiective (asa se numeste cand nu termini ce ai de lucru la timp, nu?). Ma gandeam ca e ok, oricum lumea vine greu si discutiile pornesc lent si raman asa la chestiile astea. Desi intalnirea a fost organizata de firma la care lucrez, am fost destul de paralel cu tot ce s-a intamplat pana atunci. Cand am intrat in sala am ramas masca… plin ochi! De abia am reusit sa-mi fac loc printre mese si sa ajung pe unul din cele (3?) scaune libere.

Discutiile au variat de la conditia designerului in relatia cu clientul / angajatorul la vesnica intrebare “fratee, designul e arta?”. Raspunsurile au starnit reactii dintre cele mai interesante :) . Am vazut in sala de la profesori din cadrul Facultatii de Arte si Design pana la designeri practicieni cu multi ani in spate sau studenti la informatica sau PR. Cred ca, daca e sa impartim evenimentul in reprize de 20 de minute, fiecare ar putea fi dezvoltata intr-o discutie de o zi intreaga. Asta e doar inceputul cred, de aici si titlul postului.

Personal, a fost misto ca m-am intalnit (in sfarsit) cu oameni pe care-i cunosteam doar online. Salut, Marius Dascalu, Csaba Nacu, Vlad Georgescu, Mihai VulpieCristian Chihaia !. Am prins din nou incredere in tot ce se intampla in zona VisualART (apropo, trebuie sa scriu la un moment dat un post despre cum am descoperit eu grafica prin VA) / Portfolios.ro, maxim respect pentru Marius si eforturile pe care le face pentru a ajuta comunitatea.  Discutiile de dupa au fost la fel de interesante, tin minte vreo 2 idei care ar putea sa faca valuri prin “industrie” :)

Mi-a placut foarte mult evenimentul, a fost peste asteptarile mele si pentru asta vreau sa-i felicit pe toti cei care s-au implicat in organizare si pe cei care au participat, you rule!

Pozele arse facute de yours truly pe setul de Flickr sau alte info pe VA & X3

si etichetat , , , . Salvati ca legatura de carte: link permanent. Publicati un comentariu sau lasati un ping: Linkul Ping-ului.

Ein Comentariu

  1. Publicat noiembrie 25, 2008 la 7:13 pm | Link permanent

    băi, tare aş fi vrut să ajung şi eu. dar era tocmai de ziua mea :P
    şi poate faceţi tura următoare în weekend, că e mai simplu de ajuns…

    ps.
    şi Marius e sucevean :) )

Publicati un comentariu

Emailul d-voastra nu va fi niciodata publicat sau redistribuit. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>