Vi.sualize.us

Sau, ce te faci cand n-ai invitatie pe FFFFound!? (chiar… daca aveti, raduceuca@gmail.com pretty pls) Un nene cu suflet bun a creat un serviciu asemanator: Vi.sualize.us.

Cum functioneaza dracia? Iti pui un bookmark dat de ei si cand esti pe pagina cu imaginea / imaginile mult iubita / iubite, ii dai un click sa te tina minte… dupa asta mai dai cate un click / imagine si poti sa adaugi tag-uri, o descriere a imaginii si numele autorului.

Sistemul e simplut, usor de folosit. Ma deranjeaza putin ca se fac thumb-uri patrate la fiecare imagine, indiferent de aspect ratio. Sunt sigur ca se putea gasi o solutie design-wise care sa permita afisarea de thumb-uri diferite pentru imagini de formate diferite.

Ah, asta e profilul meu pe vi.sualize.us, are si RSS feed cica, numai bun de adaugat in GReader, FriendFeed sau alte nebunii, o sa adaug acolo tot ce-mi trece prin fata ochilor si merita tinut minte.

si etichetat , , . Salvati ca legatura de carte: link permanent. Publicati un comentariu sau lasati un ping: Linkul Ping-ului.

7Comentarii

 1. Publicat septembrie 22, 2008 la 9:15 am | Link permanent

  Foarte tare. Eu folosesc un softulet gratuit de mac, Paparazzi care ia url-ul dat si face un screenshot pe toata inaltimea paginii. Dupa care le pun pe flickr si le fac publice doar la prieteni & familie.

 2. Publicat septembrie 22, 2008 la 9:25 am | Link permanent

  foarte tare. ms :)

 3. Csaba
  Publicat septembrie 22, 2008 la 10:13 am | Link permanent

  Alex, pentru site-uri poti folosi si addon-ul pentru Firefox, ScreenGrab.

 4. Publicat septembrie 22, 2008 la 2:01 pm | Link permanent

  Super tare! Adevarul e ca exista o groaza de seturi misto pe flickr, dar care nu prea isi au locul acolo. Vi.sualize.us pare o alternativa mult mai buna.

 5. Publicat septembrie 22, 2008 la 6:03 pm | Link permanent

  Traiasca spargatorii de nume in bucati fara sens :D Vi sualize us

 6. Publicat septembrie 24, 2008 la 12:53 am | Link permanent

  very clever, mersi pt share

 7. Publicat septembrie 27, 2008 la 11:13 pm | Link permanent

  am mai gasit si http://weheartit.com/ care e interesant si el

Publicati un comentariu

Emailul d-voastra nu va fi niciodata publicat sau redistribuit. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>