Blogssesive – blogging tips

blogsessive.gif

Dupa ce a lansat acum cateva luni CREATIVEurope.eu, Alex Cristache a mai dat drumul unui proiect, pe numele lui Blogsessive, un site despre blogging, cu sfaturi si tot felul de chestii de genul asta, cam asta spune Alex despre proiect:

Blogsessive.com is the place where you can find the best blogging tips, WordPress tools and plugins, themes and answers to your blog related questions.

Site-ul e dragut, curat, aerisit. Eu unul as mai rupe putin paragrafele pentru ca in unele cazuri, devin greu de citit, fiind blocuri solide de text, fara ancore vizuale care sa ajute la orientare si pozitionare. Pe langa asta, nu mi se par suficient de “in your face” linkurile “read full blog post” puse pe aceeasi linie cu comentariile, poate ar merge o bucata mai consistenta din post pe prima pagina cu linkul de “read more” chiar dupa, cum e logic.

Pe partea de continut, e la inceput asa ca nu ma pot pronunta, targetul lui cred ca este format in mare din cei la inceput de drum in blogging.

Spor!

si etichetat , , , . Salvati ca legatura de carte: link permanent. Publicati un comentariu sau lasati un ping: Linkul Ping-ului.

2Comentarii

 1. Publicat aprilie 6, 2008 la 3:13 pm | Link permanent

  Salut Radu! In primul rand multumesc de anunt! In al doilea rand, multumesc de sfaturi. Am mai spatiat putin paragrafele. Intradevar erau prea aproapiate.

  In ceea ce priveste pozitionarea butonului de detalii, e o alegere “strategica” ce da roade, mai ales in cazul articolului “featured” de pe prima pagina. In plus, obisnuitii blogosferei stiu ca articolul poate fi accesat si prin click pe titlu, si cred ca e destul de avident faptul ca articolul are o continuare, din faptul ca extrasul este scurt si in asa fel conceput de fiecare daca incat sa sugereze ideea de “read more”

  Intradevar, site-ul este dedicat celor la inceput de blogging, dar si celor ce vor sa atraga mai mult trafic si mai multa atentie asupra vechiului lor blog. Foarte important, in cazul romanilor, se aplica doar anumite subiecte intrucat mediul de blogging romanesc este total atipic. :)

  Cele mai de succes blog-uri sunt cele de scandal, iar blog-urile de nisa nu au parte de atentie (cu exceptia a 2-3, si alea specializate pe sport). Sper ca asta sa se schimbe, dar ca schimbarea sa se produca, este necesar ca bloggerii sa invete sa-si niseze continutul mai bine, sa fie mai atenti, mai concentrati, mai constanti si sa lasa orgoliile si macho-ego-urile de-o parte. Mai multa atentie, comunicare si linking intre blog-urile romanesti si mai multa implicare in comentariile de pe propriile blog-uri.

  Bafta!

 2. Publicat aprilie 17, 2008 la 1:11 pm | Link permanent

  Beautiful template!

Publicati un comentariu

Emailul d-voastra nu va fi niciodata publicat sau redistribuit. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>