Save the developers

Get Firefox
Hei, stiai ca, de fiecare data cand deschizi Internet Explorer 6, undeva, un web-developer plange. Hai sa oprim asta, au si ei un suflet, nu?
savethedevelopers.com
 ne ofera si o solutie, js sau butoane de pus in sidebar. Spread the word!

si etichetat , , , . Salvati ca legatura de carte: link permanent. Publicati un comentariu sau lasati un ping: Linkul Ping-ului.

7Comentarii

 1. Publicat martie 26, 2008 la 8:45 am | Link permanent

  Done!

 2. Publicat martie 26, 2008 la 8:55 am | Link permanent

  Foarte bine, Alin!

  Oricum, din 2009, Microsoft nu mai vinde XP, ultimul sistem de operare care mai suporta monstruozitatea numita Internet Explorer 6.

  In cativa ani, se curata, sigur!

 3. Publicat martie 26, 2008 la 3:50 pm | Link permanent

  Sincer ? Chiar credeti ca userul comun isi va descarca ie7 de dragul developerilor, multi nu stiu ce versiune de ie folosesc, aaa multi nu stiu ca ie se numeste browser, multi cred ca internet e google sau yahoo. As zice ca , campania respeectiva vizeaza developerii mai mult, care deja folosesc firefox, safari, opera or camino. IE 6 no sa dispara cu masuri de genul asta, mai degraba ar fi mai bine sa ne obisnuim cu ideea ca ie 6 exista in procent extrem de mare si va exista intr-un procent extrem de mare pentru urmatorii 5-10 ani (estimarile mele perspnale), uitanduma la analitcs, la situri cu c cateva sute de mii de vizite pe an, vad ie 6 in top cu un procent extrem de mare, firefox are intre 20-25% dar asta s-a castigat in ani grei daca ma gandesc bine de vreo 5 ani cel putin, chestia cu IE 6 sa zicem ca ar functiona maxim ar balansa cat de cat procentul dar , chiar sa se reduca la 2-5 % eu nu as renunta la audienta respectiva doar de dragul png-ului transparent care nu merge bine pe ie sau a unor bug-uri care sunt rezolvabile. 2-5% la un trafic de 200 mii pe an inseamna cam 10.000 care inseamna mult, extrem de mult. Deci cred ca o sa convietuim cu IE6 for a long time, nimeni nu se grabeste sa treaca de la xp la vista, ie mai forteaza update-urile mai baga ie7 , ramene de vazut ce se va intampla. Mai degraba s-ar face o campanie la nivelul uniunii europene si la “permisul de conducere al computerului” sa se predea avantajul in a avea un browser precum Opera. Sotia mea a fost la un curs si li se preda IE si FIREFOX , li se recomanda sa foloseasca FIREFOX de catre profesori. Dar pana mai ieri la cursuri de genul asta se preda windows, ms office suite si navigare pe net cu IE=publicitate gratuita pentru microsoft. E de asteptat ca IE sa fie in top, inafara ca vine cu xp mai exista si avantaje de astea gratis.

 4. Publicat martie 26, 2008 la 5:51 pm | Link permanent

  Abia astept! Chiar ma uitam ieri pe Analytics la un site de-al meu. M-am socat! 56% IE6! Si apoi l-am deschis cu IE6 si m-am socat si mai tare: e varza! Stiu… am fost foarte neglijent. Se pare ca in week-end am treaba. :(

 5. Publicat martie 26, 2008 la 7:28 pm | Link permanent

  Apropos: http://avalonstar.com/bsod/. Cred ca o sa fac si eu aceeasi chestie la cateva site-uri.

 6. Publicat martie 27, 2008 la 7:32 pm | Link permanent

  Eu sunt de părere că astfel de campanii trebuiau lansate mai târziu, când apare un IE8 stabil. E singura versiune care-mi mai lasă o urmă de speranţă. IE7 e un pas prea mărunt ca să aibă un efect. Oricum e plin şi el de găuri. Blogul meu are aceleaşi probleme imposibile atât pe 6 cât şi pe 7.

  Microsoft ar mai spăla din păcate dacă ar include IE la Automatic Updates, sau dacă ar implementa un auto-update cum e cel de la Firefox care te rezolvă în câteva secunde. Nu înţeleg ce-i opreşte.

  Noi să fim sănătoşi. :)

 7. Publicat aprilie 10, 2008 la 4:13 pm | Link permanent

  ["Microsoft ar mai spăla din păcate dacă ar include IE la Automatic Updates"] – l-au inclus.

  on-topic:

  http://browsehappy.com/

Publicati un comentariu

Emailul d-voastra nu va fi niciodata publicat sau redistribuit. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>