IMTO

imto.jpg

AsociaÈ›ia StudenÈ›ilor Informaticieni IeÈ™eni (ASII) impreuna cu Play The Balls (PTB) organizează prima conferinta despre tendinte si oportunitati in mediul online din Iasi –IMTO Day.Conferinta va avea loc la hotel Astoria pe 18 aprilie 2008 si se adreseaza studentilor, profesionistilor care activeaza in industrie si cadrelor didactice din mediul universitar cu preponderenta.

Acesta este evenimentul de care Ciprian vorbeste de ceva timp. Imi pare bine ca are curajul sa porneasca pe un asemenea drum dar in acelasi timp am cateva nedumeriri. Sper sa fie primite ca si feedback constructiv.

Din cei 8 speakeri anuntati, 9 sunt in poza, 7 in mapa de prezentare si doar 3 au confirmat pana acum prezenta in conditiile in care, pana pe 18 aprilie nu mai e foarte mult timp:)

Cred ca ar trebui lamurite chestiile astea de la inceput, pentru a inlatura orice urma de nesiguranta. Primul pas un domeniu propriu (imto.ro e liber) pe care sa fie tinute toate documente oficiale impreuna cu informatiile importante legate de conferinta. Pentru un eveniment care trateaza mediul online, prezentarea prin documente Word puse la dispozitie pe un blog nu cred ca este cea mai buna solutie.

Altfel, spor maxim organizatorilor!

si etichetat , , , , , . Salvati ca legatura de carte: link permanent. Publicati un comentariu sau lasati un ping: Linkul Ping-ului.

5Comentarii

 1. Publicat martie 26, 2008 la 10:45 pm | Link permanent

  Suna bine! Au nevoie neaparat de un website de informare si de organizare mai buna.

 2. Publicat martie 26, 2008 la 10:47 pm | Link permanent

  Pacat ca e in Iasi si nu pot ajunge. Oricum, foarte corect in ceea ce priveste domeniul si forma de comunicare.

 3. Publicat martie 27, 2008 la 10:04 am | Link permanent

  Salutare Radu.
  De fapt sunt 8 speakeri, al noulea din poze este Bobby Voicu care va avea o sesiune interactivă de întrebări şi răspunsuri. Săptămâna acesta vom publica programul complet al evenimentului, împreună cu temele abordate de fiecare speaker în parte.

  Speakerii sunt confirmaţi până în momentul de faţă, nu ştiu de unde ai tras concluzia că doar 3 au dat răspunsul final :) .

  Cu domeniul e normal, ai dreptate, sunt multe de îmbunătăţit după prima ediţie. Documentele alea erau pentru presă, mai multe informaţii vor apărea treptat pe blog(dacă te uiţi la majoritatea siteurilor de conferinţă au o prezentare destul de succintă).

  Mulţumesc pentru feedback şi îi aştept pe cei interesaţi la eveniment.

 4. Publicat martie 27, 2008 la 10:06 am | Link permanent

  Ciprian, in mapa de presa, 4 din cei 7 speakeri amintiti aveau sub nume “in curs de confirmare” :)

  Spor!

 5. Publicat martie 31, 2008 la 3:27 pm | Link permanent

  nice, dar cam PREA multi antreprenori, cam PREA sprijiniti de parinti. gal tine spici? lol – ciuliti urechile.

Publicati un comentariu

Emailul d-voastra nu va fi niciodata publicat sau redistribuit. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>