Branzas dixit

1. Nu cred in abundenta comunicatelor de presa, prezentei la seminarii si in atitudini gen “guru”.

3.
Cred in rezultatele palpabile din vanzari si ajutorul real pe care pot sa-l acord clientilor si deloc in spectacolul gratuit al luminilor si umbrelor.

4.
Companiile romanesti in acest moment sunt mult mai interesante decat numele mari si multinationalele

8. Designul si brandingul sunt unealte comerciale destinate crearii si sustinerii succesului comercial si nu o activitate in sine care sa atraga admiratie si sa provoace reactii pavloviene.
 

Restul “poruncilor” la Adrian pe blog, “Bogdan Branzas aduce precizari”. Interesant om.
ps: o perioada buna am trait cu impresia ca e Brânzaş nu Branzas, mi se parea mult mai “autentica” varianta romaneasca.

si etichetat , . Salvati ca legatura de carte: link permanent. Publicati un comentariu sau lasati un ping: Linkul Ping-ului.

3Comentarii

 1. Publicat decembrie 14, 2007 la 5:50 pm | Link permanent

  Tare asta ” Nu am avut, nu am, nu voi avea niciodata “placerea” sa ma apropii de vreo grupare politica sau de lobby pentru a castiga conturi notabile “de stat” sau bazate pe o relatie “mercantila”, daca intelegeti ce spun” …pana si in Italia, stat occidental industrializat, mai civilizat decat Romania etc…etc.. se face ce scrie mai sus in citat, a fost recent un caz de toate rusinea italia.it un sit care trebuia sa reprezinte italia care nu-si justifica cei 45 de milione de euro din bugetul italienilor…in general proiectele mari se iau cu mita si aranjamente. E bine sa nu te ghidezi dupa astfel de reguli, dormi linistit noaptea, dar ziua le vei face concurenta la aia cu buzunarele pline care traiesc din “aranjamente”…probabil ca firmele serioase cu manageri responsabili stiu sa faca diferenta

 2. Tzepes
  Publicat decembrie 15, 2007 la 12:28 pm | Link permanent

  Tare si(!) asta: “…Italia, stat occidental industrializat, mai civilizat decat Romania…”. Si iata, Avasilicai, cum… “marile spirite se intalnesc” – asa cum ne reintalnim si noi acum ;) . Am 11 ani de “experienta italieneasca” (si nu este vorba de italieni amarati din clasele inferioare) si pot sa spun ca apreciez, in cazul macaronarilor, creativitatea, cultura (si fortza cu care isi apara identitatea culturala), dar… am o parere proasta despre firea lor (foarte asemanatoare cu cea a rromilor).

 3. Publicat decembrie 15, 2007 la 3:22 pm | Link permanent

  E mai civilizat orice ai spune, suntem departe de ei. Au problemele lor si defectele lor, clar sunt aproape de noi in anumite privinte, oricum era vorba despre coruptie si asta exista si la nivel inalt pana si in Germania (am vorbit cu nemti) care se plang de oamenii lor de la conducere. In fine idea era ca e greu sa-ti faci loc pe piata cand ai concurenta cu resurse mai mari de genul celor care “iau proiecte pe pile”.

Publicati un comentariu

Emailul d-voastra nu va fi niciodata publicat sau redistribuit. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>