CREATIVEurope

CREATIVEurope

Alex a lansat CREATIVEurope, un site care strange la un loc designeri / artisti din Europa, organizati in functie de tara de origine si skill-uri. E de laudat cum un proiect de genul asta s-a materializat in doar cateva zile. Saptamana trecuta discutam cu el despre idee si acum e deja online.

Felicitari Alex, spor cu site-ul!

si etichetat , , , . Salvati ca legatura de carte: link permanent. Publicati un comentariu sau lasati un ping: Linkul Ping-ului.

3Comentarii

 1. Publicat noiembrie 29, 2007 la 10:00 am | Link permanent

  Multam Radu. Tu cunosti destul de bine proiectul. Multam si pentru sugestiile de pe parcursul dezvoltarii.
  Sper sa fie util lumii acest proiect. Numa’ bine si sa fie intr-un ceas bun lansarea.

 2. Publicat noiembrie 29, 2007 la 10:45 am | Link permanent

  Nu am inteles foarte bine daca ei invita oamenii sa isi puna prezentarile si portofoliile acolo sau ei pun portofoliile lor fara sa le ceara acordul.
  Eu nu prea am o problema cu asta, numai ca ar fi frumos sa fie siguri ca informatiile de acolo sunt corecte, si daca totusi iau in considerare faptul ca ar putea sa greseasca :) ar fi bine sa puna o casuta de contact sau ceva.

  (ma refer in special la faptul ca Veerle e gagica iar acolo e prezentata ca barbat, ceea ce este destul de nasol pentru increderea in calitatea informatiilor de acolo, mai ales ca tipa e destul de cunoscuta pentru oricine are treaba cu asta)

 3. Publicat noiembrie 29, 2007 la 11:19 am | Link permanent

  Referitor la Veerle, imi asum greseala si o voi corecta.
  Cat despre treaba cu acordul, site-ul este practic o lista de bookmarks catre site-urile de portofolii. Site-uri publice. In plus exista si si disclaimer-ul: “All artworks present on this website are property of their authors and are subject of international copyright laws.” ce anuleaza ideea cum ca cele 2 poze de la fiecare creativ nu le-ar apartine.

  Mai exact, NU SUNT POSTATE portofoliile, ci link-uri la portofoliile lor PUBLICE. Nu se pune problema de acord.

  Cine are o problema cu asta poate folosi cu incredere adresa de mail contact (at) creativeurope.eu

Publicati un comentariu

Emailul d-voastra nu va fi niciodata publicat sau redistribuit. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>