Pimp my project

adobe.jpg

“Studenţi din toată ţara, puteţi răsufla uşuraţi! Adobe vă face proiectul pentru diploma de absolvire!

Mă rog, nu chiar!… :D De fapt, vă dăm undiţa cu care să prindeţi peştele, nu peştele direct pe tavă!Dacă eşti student în an terminal, Adobe Romania îţi oferă posibilitatea să îţi faci proiectul de diplomă în cadrul companiei noastre, având access la tehnologii, resurse şi alţi angajaţi Adobe!

Mai mult, vei fi plătit pentru munca depusă, iar pe perioada proiectului, vei avea contract de angajat Adobe.Curios să afli mai multe? Vino la întâlnirea cu noi din Politehnică, luni 19 Noiembrie, la ora 14:00, în sala ED-010 din Facultatea de Automatică şi Calculatoare.

PS: Am uitat să spunem că sediul Adobe se află la o staţie de autobuz distanţă de campusul Politehnicii? :D

Incet incet, ma transform in site de joburi… :)

via picsel

si etichetat , , . Salvati ca legatura de carte: link permanent. Publicati un comentariu sau lasati un ping: Linkul Ping-ului.

2Comentarii

  1. Publicat noiembrie 16, 2007 la 12:59 am | Link permanent

    e destul de tarziu, studentii seriosi au deja proiecte asignate.

  2. ionel
    Publicat noiembrie 17, 2007 la 6:16 pm | Link permanent

    Imi place cum stiu baietii astia sa pescuiasca idei pe bani putini :P , am mai asistat la astfel de cestii unde pentru putini bani firmele mari beneficiaza de o baza cu date enorma :) fraieri sunt cei care nu le pun in aplicarei si ii lasa pe astia mari sa profite de ei

    ionel

Publicati un comentariu

Emailul d-voastra nu va fi niciodata publicat sau redistribuit. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>