The new vodafone.ro

vodafone

Vodafone.ro s-a relansat, din nou, s-a integrat ca si design in noua linie impusa la nivel mondial. Din pacate, au renuntat oarecum la simplitate si au inceput sa foloseasca color coding. Nu stiu daca aveau nevoie de asta, poate ii face mai prietenosi pentru utilizatorul de rand, mie mi se pare ca aparitia curcubeelor scade din valorile “traditionale” ale brandului Vodafone.

Oricum, site realizat, ca de obicei, de Green Pixel.

si etichetat , , , , , . Salvati ca legatura de carte: link permanent. Publicati un comentariu sau lasati un ping: Linkul Ping-ului.

4Comentarii

 1. Publicat noiembrie 5, 2007 la 3:37 pm | Link permanent

  trebuie sa recunosti insa, ca dintre toate site-urile .ro-ul este cel mai putin “curcubeu”.

 2. marius
  Publicat noiembrie 5, 2007 la 8:39 pm | Link permanent

  mult mai misto cel dinaintea lui

 3. Publicat noiembrie 6, 2007 la 4:05 pm | Link permanent

  .com si .co.uk urmeaza aceeasi linie. de obicei lua ceva vreme pana se aliniau la acelasi standard insa acum trecerea a fost destul de brusca pentru toti.
  directivele au venit sigur de la cei de dincolo, nu Marius?
  mie imi place ca si structura, mai ales la sectiunea Youth. cei care au definit liniile de design web ar fi trebuit totusi sa fie mai atenti la paleta de culori secundara.

 4. Publicat noiembrie 7, 2007 la 5:54 pm | Link permanent

  Va dati seama ca nu pot comenta multe pe tema asta.
  Tot ce pot spune: incercarile de a globaliza un site se vor lovi mereu de probleme/situatii locale, si implicit nu pot rezolva problemele tuturor. E mult local in orice site vodafone.

Publicati un comentariu

Emailul d-voastra nu va fi niciodata publicat sau redistribuit. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>