Best Blog Design 2007

Best Blog Design 2007

Ce este Best Blog Design? E simplu, deocamdata un exeperiment, o editie pilot a unei competitii nationale care isi doreste sa premieze designul in blogosfera romaneasca. Da, exista si asa ceva, avem cateva bloguri frumoase, care merita scoase in evidenta Concursul se imparte in 2, teme originale si teme adaptate. Pentru ca nu toata lumea poate sa rescrie de la zero o tema de blog, apreciem si modificarile consistente facute, cu gust, temelor deja existente.

Exista un regulament, un juriu :) , avem criterii de jurizare, chiar si premii, din partea Evensys, invitatii la NetCamp 2007 si Digital Marketing Forum 2008 pentru castigatorii locurilor I.

Toate creditele pentru organizare merg la maestrul de ceremonii Cristian Manafu.

E cu siguranta un concurs asteptat, cel putin de la finalul Roblogfest-ului. Sa vedem ce o sa iasa.

ps: poate dam un premiu de blog-agentia anului, desi mi-e teama ca-l castiga tot Webstyler, cu eternul site al comandantului suprem.

si etichetat , , , , , . Salvati ca legatura de carte: link permanent. Publicati un comentariu sau lasati un ping: Linkul Ping-ului.

2Comentarii

  1. Publicat noiembrie 4, 2007 la 10:32 pm | Link permanent

    Cool, cool! Imi place :) .

  2. Publicat noiembrie 5, 2007 la 10:08 am | Link permanent

    Era si timpul ;) (is it me or identitatea concursului cam suge ?)

Publicati un comentariu

Emailul d-voastra nu va fi niciodata publicat sau redistribuit. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>