brainTV vs. Homer

iqtest.jpg

BrainTV, o televiziune online care se adreseaza persoanelor inteligente, teoretic, a lansat o emisiune, iqtest. O idee draguta, calitate buna a imaginii DAR, ce ma deranjeaza pe mine e lipsa de originalitate in alegerea identitatii. Inteleg ca e funny, se potriveste dar… hai sa zicem ca un producator TV inteligent nu ar face asa ceva, nu?

si etichetat , , . Salvati ca legatura de carte: link permanent. Publicati un comentariu sau lasati un ping: Linkul Ping-ului.

5Comentarii

 1. Publicat octombrie 26, 2007 la 6:00 pm | Link permanent

  yeh, ar fi putut macar sa foloseasca numai ideea si sa lucreze pe alta poza cu o radiografie.

 2. stress
  Publicat octombrie 26, 2007 la 7:32 pm | Link permanent

  un producator TV inteligent nu ar face asa ceva, dar un designer fara principii, da.

 3. Publicat octombrie 27, 2007 la 4:57 pm | Link permanent

  Radu, ai dreptate. Pana acum am trait cu impresia ca radiografia a fost facuta de cel care a produs genericul. Iau masuri.

  Thanks!

 4. Publicat octombrie 27, 2007 la 6:06 pm | Link permanent

  ma frustreaza foarte tare ideea de promovare pe care merg baietii/fetele de la BrainTV. Chestia cu “ne adresam persoanelor inteligente” e foarte sensibila. Stim cu totii foarte bine ca oamenii tind sa fie modesti in ceea ce priveste IQ-ul de care dispun. Astfel, pusi in fata unui site care isi doreste numai oameni inteligenti apare un gen de frustrare greu de explicat. Cine ii zice vizitatorului daca e inteligent sau ba? In baza la ce?

 5. bogdan
  Publicat octombrie 30, 2007 la 6:39 pm | Link permanent

  > ma frustreaza foarte tare ideea de promovare pe care merg baietii/fetele de la BrainTV. Chestia cu “ne adresam persoanelor inteligente” e foarte sensibila.

  Ai dreptate, poate c-ar fi trebuit sa mai adauge ceve de genul: “ne adresam persoanelor inteligente si cu simtul umorului”

  “site care isi doreste numai oameni inteligenti” – n-ai inteles mesajul, stai jos, 4. :D

Publicati un comentariu

Emailul d-voastra nu va fi niciodata publicat sau redistribuit. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>