Paypal, the aftermath

paypal.gif

In cazul in care aveti carduri Mastercard si le-ati atasat contului de Paypal, o mini-teapa, numai pe cardurile Visa Electron pot fi retrasi bani. De exemplu, cardurile Taifun de la Bancpost sunt Mastercard > nu pot fi transferati bani din contul de Paypal.

Si inca una de la BP, cele 4 cifre necesare validarii unui card nu se regasesc pe extrasul de cont, trebuie cerute functionarului BP, acesta va telefona la Bucuresti, de unde va primi codul respectiv. E interesant ca ei stiu deja lectia foarte bine, “auzi, imi dai si mie codul ala de PayPal la cardul xxxx”. Sunt curios cati romani si-au activat carduri la PayPal.

Episodul 2, cardul Visa de la ING, mai incolo.

si etichetat , , . Salvati ca legatura de carte: link permanent. Publicati un comentariu sau lasati un ping: Linkul Ping-ului.

9Comentarii

 1. Publicat octombrie 24, 2007 la 9:59 pm | Link permanent

  eu nu am avut deloc probleme cu VISA de la Piraeus…cica BTR iar are probleme, tot asa, ca nu apare codul pe extras.

 2. Publicat octombrie 25, 2007 la 8:51 am | Link permanent

  Si eu am Taifun si la Bancpost problema este ca contul curent nu coincide cu contul cardului, deci sunt doua conturi distincte, nu stiu din ce motiv. Cand te prezinti la banca si ceri extrasul de cont ei iti ofera extrasul contului curent unde nu figureaza tranzactiile efectuate pe card. Ei suna la Bucuresti pentru ca doar functionarii Bancpost din Bucuresti pot elibera extrasul de cont pentru card. Am scris si eu despre asta aici.

  Cat despre Paypal si Taifun, chiar nu stiam ca nu merge sa primesti bani, damn it!

 3. Publicat octombrie 25, 2007 la 9:01 am | Link permanent

  Mie exact pe cel de la Piraeus (Visa) nu vrea sa mi-l ia :)

 4. greedz
  Publicat octombrie 25, 2007 la 11:01 am | Link permanent

  Zilele trecute mi-a venit VISA Electron de la ING and guess what, nu merge nici sa-l inregistrez pe cont.
  “This credit card has been denied by the bank that issued your credit card.”
  Cam imposibil, avand in vedere ca deabea l-am primit.

  BLAH!

 5. Publicat octombrie 25, 2007 la 11:32 am | Link permanent

  Eu am Visa de la ING si l-am activat fara probleme. Ba chiar am si facut ceva plati… Taifun si Bancpost sucks big time, astia sunt history. Parerea mea, izvorata din experienta proprie. ;)

 6. Publicat octombrie 25, 2007 la 1:13 pm | Link permanent

  Azi am facut actele pentru un Visa de la ING, astpt sa vad ce se intampla :D

 7. Publicat octombrie 26, 2007 la 8:15 am | Link permanent

  taifun de la bancpost inca mi se pare cel mai bun produs pentru plati online disponibil in romania (cea mai mare rata de acceptare din ce am auzit).
  eu am un visa de la brd (editia aia limitata, primit dupa ce se terminase promotia :D ) dar este de la firma si nu prea se incadreaza in tipare.
  cert e ca nu merge pe paypal deloc, nici pe la alte cumparaturi online. mi-a fost lene pana acum sa ma duc la banca sa vad care-i faza. a fost mai usor sa zic “cumpara-mi si mie ceva de colo” vreunui prieten :D

 8. Publicat noiembrie 12, 2007 la 1:14 pm | Link permanent

  Visa de la ING works fine for me.
  Pana l-am pierdut si l-am refacut (si-am comandat si-un Mastercard embosat pentru cumparaturi offline pe afara), am cumparat fara probleme.

  Nu stiu cum e cu retragerea insa. N-am incercat pana acum.

 9. greedz
  Publicat noiembrie 12, 2007 la 2:22 pm | Link permanent

  In legatura cu ING – prostia mea, incercam sa adaug cardul cand n-aveam nimic in cont. Merge perfect tot, plati/retrageri/etc.

Publicati un comentariu

Emailul d-voastra nu va fi niciodata publicat sau redistribuit. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>