Branding made in ro

romania.gif

Pe Imagoo.nu a aparut azi un articol delicios despre minunata propunere de identitate de tara lansata de Agentia pentru Strategii Guvernamentale acum ceva timp. La momentul ala, identitatea a facut ceva valuri prin blogosfera, am ales sa nu scriu nimic despre subiect pentru ca nu am luat in serios miscarea. Suntem romani dar, nici chiar in halul ala. Asa cum ma asteptam, la cateva zile s-a confirmat ca era vorba despre un draft, supus la “critica” poporului.

Ce e mai interesant e ca toata jucaria nu a fost facuta inhouse cum banuiam ci de o firma, IMAGINA S.R.L. care a participat la o licitatie gasita pe net. Nu va suna cunoscut “versul”? Mai multe detalii, in interviul cu Cornel Hagiescu, sef de trib la Imagina.

Oricum, sub orice critica toata miscarea asta, sunt 100% de acord ca de un proiect de marimea asta, ar fi trebuit sa se ocupe una sau mai multe din agentiile de branding cu renume de la noi (avem cateva, nu putem spune ca ducem lipsa la capitolul asta).

Asa cum a murit si mult-laudatul proiect “Branding Romania”, cand nimeni nu s-a inscris la licitatia pentru realizarea caietului de sarcini o sa crape si asta. Multumim ASG!

(via)

si etichetat , , , . Salvati ca legatura de carte: link permanent. Publicati un comentariu sau lasati un ping: Linkul Ping-ului.

Un Ping

  1. De catre Seraphim - Atitudine demna de lauda in octombrie 24, 2007 la 10:09 pm

    [...] multe puteti citi in articolul de pe imagoo, pe care eu l-am descoperit pe blogul lui Radu. Etichete: atitudine, branding, design, [...]

Publicati un comentariu

Emailul d-voastra nu va fi niciodata publicat sau redistribuit. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>