Zapp spam

zapp.gif

De cand am facut marea greseala de a ma inregistra pe site-ul Zapp Global Free, primesc saptamanal cate 2 mailuri prin care sunt invitat sa particip la un chestionar. Oare nu au undeva o statistica sa vada ca NU am folosit serviciul ala de cand m-am inregistrat, de unde dracu sa stiu cat de buna e calitatea sunetului?

Oare nu-i destul ca primesc SMS-uri prin care sunt invitat sa imi chem prietenii pensionari sa intre in retea, ca primesc nu stiu cate minute sau vreo umbrela?

si etichetat , , , . Salvati ca legatura de carte: link permanent. Publicati un comentariu sau lasati un ping: Linkul Ping-ului.

Ein Comentariu

  1. Publicat septembrie 18, 2007 la 12:53 pm | Link permanent

    Uite din cauza clientilor rai ca tine nu avanseaza industria telefoniei mobile la noi! Si ce daca te sreseaza non stop? Tu trebuie sa fii intelegator si rabdatooor si sa le completezi formularele. Trebuie. :D lol

Publicati un comentariu

Emailul d-voastra nu va fi niciodata publicat sau redistribuit. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>