Adobe powah!

stats.gif
Un studiu care spune multe despre viitorul aplicatiilor online:

Adobe Flash Player este, fara indoiala, cel mai raspandit si folosit software in momentul asta. Din 809mil de PC-uri worldwide, mai mult de 98% au instalata o versiune de Flash Player (99.3% in tarile puternic dezvoltate si 97.7% in celelalte).

Pentru comparatie, Media Player-ul, un soft care vine cu orice versiune de Windows e de abia pe locul 3, cu o penetrare de 83.6%. Flash Player 9 se apropie de 90% iar versiunea 8 trece de 98% in mai toate tarile.

si etichetat , , , . Salvati ca legatura de carte: link permanent. Publicati un comentariu sau lasati un ping: Linkul Ping-ului.

4Comentarii

 1. Publicat septembrie 4, 2007 la 6:10 pm | Link permanent

  Cum vine asta: “Flash Player 9 se apropie de 90% iar versiunea 8 trece de 98% in mai toate tarile.” ca la mine sare de 100% daca le adaug :)

 2. Publicat septembrie 4, 2007 la 7:19 pm | Link permanent

  sunt procente de penetrare, nu se aduna

 3. Publicat septembrie 4, 2007 la 7:24 pm | Link permanent

  Oricum intrebarea mea ramane valabila … eu unul ma simt “penetrat” numai de o versiune de Flash :D
  Corect mi s-ar parea: “Flash Player 9 se apropie de 90% iar versiunea 8 trecuse (la vremea ei) de 98% in mai toate tarile.”.
  Am terminat cu offtopicul … sunt curios sa vad ce se va intampla cand o sa intre si Silverlight-ul pe “scena”.

 4. Dragos
  Publicat septembrie 4, 2007 la 8:45 pm | Link permanent

  Pai fiecare versiune are in parte procentele alea. Dever daca te uiti in statisticile site-ului tau vei vedea fiecare versiune de Flash separata si poate vei observa ca inca apar pe acolo Flash 8 si chiar si Flash 7 pe langa ultimele versiuni…

  Silverlight-ul nu o sa realizeze mare lucru, din moment ce intreaga nisa “interactiva” a adoptat Flash-ul si nu cred ca peste noapte isi vor schimba preferintele. E chestie de bani…dezvolti pe ceva deja super testat, nu pe ceva exotic care poate intr-un an va disparea la fel de rapid cum a aparut.
  Microsoft e cred celebru pentru drop-uri din astea.

  Totusi, ca sa vedeti ca si Adobe poate da gres, formatul vectorial SVG n-a prins deloc, sau cel fotografic DNG iar la fel.

  Totusi, o adoptare asa de mare a Flash-ului arata clar inca de acum ca asta e viitorul web-ului ca tehnologii de baza.

2 Ping-uri

 1. De catre Silvius » 98% din 809mil in noiembrie 1, 2007 la 11:14 pm

Publicati un comentariu

Emailul d-voastra nu va fi niciodata publicat sau redistribuit. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>