agentia de bloguri

blog-agency.jpg

Ionut Oprea (initiatorul Blogvertising, fost sef de trib prin MediaPro) a lansat prima agentie de bloguri din Romania. Da, nici eu nu am inteles foarte bine ce vrea sa fie Blog Agency la inceput dar ideea de a oferi servicii specifice pentru comunicarea prin blog mi se pare de viitor. Nu de prezent ce-i drept dar e de viitor.

Designul e facut de Mihai, mie nu-mi place dar asta e o chestie subiectiva. Revenind la Mihai, mi-am adus aminte ca el a “anuntat” site-ul printr-un teaser acum cateva luni. De aici deducem, logic, ca Blog Agency are cateva luni vechime, cel putin in stadiul de concept / planning.

Asa ajungem la alta chestie interesanta. Care a fost pana la urma “adevaratul” scop al Blogvertisingului? Eu banuiam ca se pregateste ceva, ca actiunea asta e o testare a pietei dar nu am mers mai departe. Felicitari Ionut pentru strategie, ai reusit sa aduni destul de multa atentie cat sa lansezi Blog Agency asa cum trebuie iar in acelasi timp ajuti si un ONG. Bine gandit! Apropo, dimineata a trecut de mult, ce se mai aude cu lista de ONG-uri?

si etichetat , , , , , . Salvati ca legatura de carte: link permanent. Publicati un comentariu sau lasati un ping: Linkul Ping-ului.

Publicati un comentariu

Emailul d-voastra nu va fi niciodata publicat sau redistribuit. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>