Blogvertising reloaded

Ionut Oprea are o idee foarte buna, reinvie Blogvertisingul, acum cu un scop caritabil.

Sustin initiativa dar nu ma implic decat in promovarea ei, prin bannerul din sidebar (sorry, era foarte urat cel “oficial”, mi-am permis sa trantesc 2 fonturi si o culoare in tema cu blogul ).

Spor!

si etichetat , . Salvati ca legatura de carte: link permanent. Publicati un comentariu sau lasati un ping: Linkul Ping-ului.

5Comentarii

 1. Publicat iulie 24, 2007 la 6:48 am | Link permanent

  Salut.

  Imi place bannerul pe care l-ai facut. Pot sa-l iau sa-l pun ca alternativa pentru cine vrea sa duca vestea mai departe? Bineinteles, am sa te mentionez ca talentatul sau autor ;) .

  Merci mult,
  Ionut Oprea.

 2. Publicat iulie 24, 2007 la 8:52 am | Link permanent

  sigur, nici o problema, daca vrei, iti pot trimite mai pe seara si alte variante de culoare :)

 3. Publicat iulie 24, 2007 la 2:30 pm | Link permanent

  fooaaaarte tare ideea de a face advertising pe blog-uri!
  site-urile de content vand pe o GRAMADA de bani spatii publicitare, iar content-ul respectiv nu e mereu de calitate.doar ca au acel trafic pe care se bazeaza si care mie personal, mi se pare neverosimil.
  de ce sa intram noi la ei, cand pot intra ei la noi pe blog?
  nu e mai interesant sa citesti ce a scris omu’ cu mana lui decat un angajat obosit si probabil prost platit?
  face-ti-va blog, personaliza-ti-l, adaugati content si o sa aveti trafic si de ce nu, intr-o zi o sa vindeti spatiu de reclama..:)

 4. Publicat iulie 24, 2007 la 5:38 pm | Link permanent

  Pe langa latura caritabila, Blogvertisingul asta e si un test pentru a vedea cum reactioneaza bloggerii, cat de repede se implementeaza campaniile si cat de seriosi sunt oamenii.

 5. Publicat iulie 24, 2007 la 6:39 pm | Link permanent

  scuze pentru greselile gramaticale grave savarsite in comentariul precedent.
  “faceti-va”; “personalizati-l”

2 Ping-uri

 1. [...] iulie 2007: Avem inca doua variante de banner, multumirile si karma merg catre Radu Ceuca(novo) , pentru cel din mijloc, si pentru cel din dreapta lui Dan S., absolvent de  Jurnalism, [...]

 2. De catre novo » Blog Archive » agentia de bloguri in august 18, 2007 la 1:07 am

  [...] Ionut Oprea (initiatorul Blogvertising, fost sef de trib prin MediaPro) a lansat prima agentie de bloguri din Romania. Da, nici eu nu am inteles foarte bine ce vrea sa fie Blog Agency la inceput dar ideea de a oferi servicii specifice pentru comunicarea prin blog mi se pare de viitor. Nu de prezent ce-i drept dar e de viitor. [...]

Publicati un comentariu

Emailul d-voastra nu va fi niciodata publicat sau redistribuit. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>