Sorry, nu facem!

Dupa o listare detaliata a serviciilor web “profi” despre care nu as vrea sa comentez, nu de alta dar sunt prea rau in ultima vreme si nu imi place, baietii de la KSD trantesc una memorabila:

ihm!

si etichetat , , . Salvati ca legatura de carte: link permanent. Publicati un comentariu sau lasati un ping: Linkul Ping-ului.

5Comentarii

 1. Publicat iulie 7, 2007 la 9:15 am | Link permanent

  Cum are zice americanu’: man, that’s so lame!

 2. Publicat iulie 7, 2007 la 9:37 am | Link permanent

  Radu… imi pare bine ca te distreaza site-ul nostru, inseamna ca e bun de ceva, totusi :) Cat priveste felul in care ne pozitionam pe piata… lasa-ne pe noi sa facem chestia asta. Thanks.

 3. Publicat iulie 7, 2007 la 10:12 am | Link permanent

  “nu facem”, sau “programatorii flash sunt scumpi”? :)

 4. Publicat iulie 7, 2007 la 10:30 am | Link permanent

  Nu, chiar “nu facem”. Suntem tari pe SEO si acum dezvoltam diverse aplicatii web la cheie, nu are nici un rost sa ne schimbam focusul afacerii. Chestia de care zice Radu e obligatorie avand in vedere ca daca dai pe Google “web design” noi iesim pe #2. Treaba asta are si parti bune, si parti rele. Partile bune sunt de la sine intelese. Partile rele: zeci de cereri de oferta saptamanal, din care 80% sunt complet aiurea. Se pierde timpul cu ele mai mult decat cu curatarea spamului, deoarece spamul inseamna delete-delete-delete, dar in cazul unor cereri de oferta aiurea trebuie sa filtrezi mai intai informatia ca sa vezi daca e sau nu aiurea. Probabil chestia asta o pot confirma si cei de la DNL, si de la Way2web etc. In particular pe “flash”, anul asta mi-au retinut atentia 2 chestii deosebite: o agentie de advertising din Ploiesti, care a venit tocmai de acolo ca sa ne convinga sa facem un site al carui reper era… 2advanced.com, si un tip care s-a uitat pe harta Bucurestiului, a vazut ca suntem la 2 pasi de el, ca facem si magazine virtuale si a tras concluzia ca putem sa-l satisfacem cu o florarie online full-flash.

  PS. a, si nu suntem numai “baieti”. Avem si o fata, e junior programmer si se descurca f. bine.

 5. Publicat iulie 12, 2007 la 4:37 pm | Link permanent

  Rofl x)

Publicati un comentariu

Emailul d-voastra nu va fi niciodata publicat sau redistribuit. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>