arte.uvt

Arte.uvt.ro

Am scris mai demult de Universitatea Tehnica Cluj-Napoca, un exemplu pozitiv din punct de vedere al imaginii, acum o sa intorc la Timisoara, mai precis la draga mea facultate, Facultatea de Arte Plastice Timisoara, Mai demult, site-ul facultatii era cel facut de Dan Spataru, un site deosebit grafic, demn de o facultate de arte. De atunci au trecut ani buni, site-ul nu a mai fost updatat, se ajungea greoi la informatie.

Solutia?

Redesign, informatia a fost trunchiata, fiind prezentate acum doar datele necesare pentru admitere. Oricum, splashul ala inutil l-au pastrat, era mai mare rusinea sa se intre direct in site static fara un buton in plus, nu?

Site-ul actual e slabut, nu se ridica la nivelul celui precedent. Poate se mai indura cineva sa-si la licenta din site-ul facultatii si poate anii astia se va schimba din nou.

ps: pentru IT-ul de la Universitatea de Vest, http://arte.uvt.ro/ != http://www.arte.uvt.ro/

si etichetat , , . Salvati ca legatura de carte: link permanent. Publicati un comentariu sau lasati un ping: Linkul Ping-ului.

5Comentarii

 1. Publicat iulie 6, 2007 la 10:43 am | Link permanent

  Deprimant, oricum este peste cel al facultatii din Bucuresti :)

 2. Publicat iulie 6, 2007 la 5:01 pm | Link permanent

  aloooo, domnuuuu… vedeti domne c-are si meniu langa splashu ala :P script.aculo.us, prototype, chestii, socoteli, cod scris cu curu (ma rog, trecem peste)… o delicatesa in esenta lui :)

 3. Publicat iulie 6, 2007 la 10:05 pm | Link permanent

  Fata de http://acs.pub.ro (al fostei mele facultati), arte.uvt e piesa! ;)

 4. Baby
  Publicat iulie 15, 2007 la 9:16 pm | Link permanent

  Breaking news from France, http://www.arbor-design.net/ au/a facut site-ul facultatii.

 5. Alexa
  Publicat august 15, 2007 la 7:34 am | Link permanent

  in alta ordine de idei, daca imi permiti.. ce parere ai despre facultatea de arte plastice din timisoara? am dat si eu acolo anul asta si am intrat.. dar oscilez intre arteuvt si unarte din bucuresti. singura problema este ca nimeni nu este in stare sa imi dea un sfat mai mult decat instinctiv, asa ca as aprecia daca mi’ai spune parerea ta :)
  multumesc, Alexa

Publicati un comentariu

Emailul d-voastra nu va fi niciodata publicat sau redistribuit. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>