Super reducere la MacBook Pro!

oferta_apple.gif

Da, cel mai mare si tare magazin online din Romania. Da, cea mai tare oferta Apple (merci Calin), probabil a fost introdusa de pe Safari si cel care a comis-o era emotionat. Da, tot innacesibile sunt Mac-urile.

ps: acum cateva luni, dragii de la Emag au modificat pretul unui notebook de 4 ori in mai putin de 12 ore, jucandu-se intre 3500RON si 4500RON in functie de cat de mare era cererea, incerc sa gasesc screenshoturile pe care le-am facut atunci.

si etichetat , . Salvati ca legatura de carte: link permanent. Publicati un comentariu sau lasati un ping: Linkul Ping-ului.

Ein Comentariu

  1. eddie
    Publicat iunie 12, 2007 la 8:07 pm | Link permanent

    Am patit si eu recent asa ceva, credeam ca e o eroare ceva. Am comandat un laptop, la mine in factura de pe mail era un pret si pe net laptopul respectiv era cu 1 mil si ceva mai scump. Ma rog, eu am platit pretul initial, dar dupa mine, potopul :D

    Btw, comment de pe Safari :) [windows version]

Publicati un comentariu

Emailul d-voastra nu va fi niciodata publicat sau redistribuit. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>