Safari <3

safari.gif

La asta nu ma asteptam, Apple a lansat Safari 3 Public Beta For Windows. Unii zic ca e urat, altii se extaziaza ca la orice lansare Apple, eu sunt multumit deocamdata de Safari, se misca aproximativ la fel de bine ca Firefox, poate mai rapid la incarcarea paginilor si executarea Javascriptului. E plin de erori, mai multe decat m-as fi asteptat de la un Beta marca Apple dar sunt sigur ca vor fi reparate.

Imi lipsesc unele chestii din Firefox dar apreciez economia de spatiu facuta de designerii de la Apple, headerul e sesizabil mai mic decat la Firefox, mi-am dezactivat statusbar-ul si acum parca e mai aerisita fereastra. Imi place schimbare de interfata, Apple au cojones, ignorand total elementele de interfata ale sistemului de operare. Unii ii spun nesimtire, eu ii zic consistenta in comunicare. De ce ar schimba tocmai interfata pe care o promoveaza atat de mult si pe care o dezvolta de ani de zile?.

Mananca multa memorie, in unele cazuri mai multa decat Firefox, Yahoo! Mail Beta nu il suporta, nu poti inchide tabul cu rotita de scroll, nu merg intotdeauna butoanele de back si next ale mouseului, nu il poti muta de pe un monitor pe altul dar se misca bine, astept primul update. Imi place Safari.

Imi place si prezentarea pe care a tinut-o Steve Jobs la WWDC, neschimbat, in blugi, vorbind cu pasiune despre produsele Apple.

Din pacate, WordPress-ul nu se intelege asa de bine cu el, scriu postul asta in fereastra de cod, singura disponibila se pare.

si etichetat , , . Salvati ca legatura de carte: link permanent. Publicati un comentariu sau lasati un ping: Linkul Ping-ului.

5Comentarii

 1. Publicat iunie 13, 2007 la 12:01 am | Link permanent

  HA!

  n-ai ultima versiune de wordpress! in aia au rezolvat problema cu code view in admin..

  BRB, caut exploit.

 2. Publicat iunie 13, 2007 la 12:41 am | Link permanent

  cum zicea unu’: categoria “labe de softuri” ;)
  nu-mi prea place safari, mananca cam dublu memorie fata de vulpe
  interfatza e mai kewl tho’ but that’s all

 3. Publicat iunie 13, 2007 la 9:08 am | Link permanent

  err, installing latest version of WordPress.. NOW

 4. Publicat iunie 13, 2007 la 9:23 am | Link permanent

  gata, blog updatat, merge jucaria :D

 5. Publicat iunie 16, 2007 la 1:03 pm | Link permanent

  La faza cu WordPress, tocmai de asta imi place Safari. Inainte ma chinuia pe 100px cat era fereastra de cod pe firefox :( , oricum nu folosesc editorul de text, asa ca ma scuteste de efort.

  Da, ruleaza, imi place, si daca nu as avea nevoie de plugin-uri gen FireBug sau WebDeveloper, as schimba rapid pe Firefox. E nasol la inceput faza cu smooth-ul la fonturi, insa dupa cateva ore mi-am dat seama ca e mai putin obositor pt. ochi. Poate e doar o impresie :D

  Astept urmatoarele versiuni.

Publicati un comentariu

Emailul d-voastra nu va fi niciodata publicat sau redistribuit. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>