Cea mai tare reclama

untitled_1.jpg

Indivizii de la GhostWebDesign au fost prinsi cu TemplateMonsterul in sac, fapt semnalat de ketamynx pe WDB, reactia a fost foarte tare, si-au inlocuit site-ul cu autoportretul de mai sus.

keep up the good work guys!

si etichetat . Salvati ca legatura de carte: link permanent. Publicati un comentariu sau lasati un ping: Linkul Ping-ului.

Ein Comentariu

  1. Publicat mai 19, 2007 la 12:45 pm | Link permanent

    hehe. îmi amintesc acum ceva ani când am semnalat pe design-kulture cum că antena1 ar fi plagiat o suită de generice-promo de la bbc. ne-au trimis o scrisoare înspăimântătoare în care ne spuneau cum că ne-ar da în judecată. tot în perioada aia ştiu că acelaşi jurist plin de zel trimisese o scrisoare şi cârcotaşilor, care, în opniia sa, s-ar fi “luat” prea des de echipa antena1.

    oricum, bănuiesc că textele de la rubrica “cum facem” (dacă ar fi existat aşa ceva) de pe ghost web design începeau cu “echipa noastră tânără dar experimentată de designeri lucrează asiduu” :)

Publicati un comentariu

Emailul d-voastra nu va fi niciodata publicat sau redistribuit. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>