doua leoshe, cu de toate, fara picant

leoshe.jpg

Asta e primul proiect scos de iLeo, daca nu ma insel. Campania LeoShe (discutam si despre nume mai incolo) este “un proiect de cercetare calitativ pe termen lung, dedicat exclusiv targetului feminin. “. Aha… fssssss

CSS-ul e chiar mai trist ca la Webstyler, cred ca juniorii de la agentia web au zburat la iLeo sa se dezvolte intr-un mediu mai roz. Tot site-ul pare facut la repezeala, unde este new-media cu care se lauda asta de mult noua divizie a Leo Burnett?

Jenant, de la comunicatul de presa dat prea devreme pana la realizarea mediocra a site-ului.

And now, the name… WHAT THE FUCK GUYS? Englezisme, de acord, dar nu atunci cand suna a variatie de kebab… Oricum ai citi tot aiurea iese.

Nu stiu ce oameni sunt in echipa iLeo dar, realizarile lor sunt, cel putin pana acum, foarte slabe si nu le prevad un viitor prea stralucit daca o tin tot asa.

si etichetat , , , . Salvati ca legatura de carte: link permanent. Publicati un comentariu sau lasati un ping: Linkul Ping-ului.

12Comentarii

 1. Publicat martie 9, 2007 la 12:13 am | Link permanent

  Trist e putin spus. Tragic e un cuvant mai potrivit.

  Textul ala e criminal de mic. Daca veti vedea la vara pe strada din ce in ce mai multe fete trendy cu ochelari de vedere, sa stiti ca “iLeo did it, with the website, on the web”. Not the butler. :)

  Au pana si iframe-uri cu scroll. Cred ca pe vremea cand lucram eu pe HC90, erau baieti care faceau site-uri asa. Pe bune… chiar nu merita discutia…

  Am mai zis-o si deja ma doare gura: unii ar trebui sa isi vada de ale lor, frate!

 2. Publicat martie 9, 2007 la 12:35 am | Link permanent

  si daca nu am arial narrow?

 3. Dragos
  Publicat martie 9, 2007 la 12:51 am | Link permanent

  Nu e dezastruos, dar font teribil de greu de citit, spatiu prea ingust, scroll de dragul scroll-ului – cam asta m-a deranjat in principal. Poate fi imbunatatit!

 4. Publicat martie 9, 2007 la 11:00 am | Link permanent

  c0ntrast, nu ai stofa de vizitator al unui site iLeo :)

 5. Publicat martie 9, 2007 la 2:39 pm | Link permanent

  Textura cu gentute este dementiala. Ciudat sa citesti cuvantul creativ de atatea ori pe un site pur non-creativ, desi prezumtiv te-ai gandi la altceva :) .

 6. adrian.xc
  Publicat martie 12, 2007 la 9:44 pm | Link permanent

  salutare….

  ce ati zice daca e mai mult decat situl f simplu facut care probabil a costat cateva mii de euro??? ;)

 7. Publicat martie 12, 2007 la 10:14 pm | Link permanent

  ce sa coste… e in-house practic

  get real…

 8. adrian.xc
  Publicat martie 13, 2007 la 9:25 am | Link permanent

  cum sa nu coste………. doar zic guri importante din firma :) ) adevaru e ca e DUBIOS rau ce sa intamplat. ATENTIE!!!! URMARITI STIRI DESPRE LEOSHE!!!! SE COACE CEVA :D tra la la lala ;)

  dar mai strang informatii:
  1. dc 2 leoshe?? unde e al doilea?
  2. situl este unul simplu, o carca de html-uri cu framuri, 2 mega jumate tot situl…. si o gramada de continut FOARTE INTERESANT, dar deloc SFâNT
  3. oricum leo pare sa nu se prineapa la situri oricum ai lua-o…. uitati-va si la celelalte situri ale lor – sincer eu le faceam in 1-2 zile si nici macar nu stiu javascript (dar cu un tutorial in fata – piss of cake :D )

 9. interbare
  Publicat martie 14, 2007 la 12:54 pm | Link permanent

  buna. care e faza cu doua sheleo? eu nu vad decat unul si ce aveti cu textu ca e citetz…. un siplu site nu inteleg care e problema……… cred ca din cauza tostesteronului :P

 10. Publicat martie 14, 2007 la 2:56 pm | Link permanent

  cred ca ai fumat ceva stricat, asa comentariu plin de greseli nu am mai vazut… go in peace!

 11. Dragos
  Publicat martie 14, 2007 la 2:58 pm | Link permanent

  Pentru mine, eu nu am putut sa citesc mai mult de un paragraf cu fontul acela fara sa-mi fuga ochii, adica se disting formele literelor si se pot intelege cuvinte, dar ca typeface de folosit la paragrafe intr-un site ar trebui exclus.

  Oamenii citesc cu placere pe monitor sau pe hartie textele scrise cu fonturi comune si bine proportionate mai degraba decat cu altele inguste, o agentie de publicitate ar trebui sa stie asta!!! :)

 12. intrebare
  Publicat martie 14, 2007 la 4:17 pm | Link permanent

  hai mai ca mai face omu greseli de typing :) nu ne omoram pt asta. mie mia placut situl asa ca nu inteleg ce aveti cu el… fontul e interesant un pic cam mic intradevar in partea de jos a pagini, dar restul e citetz.

  eu raman la ce am zis… imi place situl si nam mai vazut altul la fel

Publicati un comentariu

Emailul d-voastra nu va fi niciodata publicat sau redistribuit. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>