cu pensula prin autobuze

Aflu de pe forumul primariei Timisoara via VisualART despre o initiativa a conducatorilor acestui minunat oras de a vopsi toate mijloacele de transport in comun in alb-viole(n)t, culorile orasului I guess. Interesant, o idee buna, sunt curios insa cum se va face acest lucru, va fi incredintat proiectului mesterilor zugravi care au facut cladirea Politehnicii (teh ugliest building in TM)?

Cineva s-a gandit sa faca un “concurs” de design. Nu are legatura cu primaria inca asa ca nu va asteptati ca in urma unei participari sa va vedeti automat lucrarile pe toate autobuzele dar poate atrage atentia autoritatilor si, cine stie, poate se va alege unul dintre designuri pentru implementare. Propunerile de pana acum sunt… jenante, se poate mult mai bine. Chiar daca e organizat aiurea, e un inceput.

Apropo, a intrat cineva pe www.timisoara.ro?… TRIST, pentru un oras asa de frumos si cu destule firme bune si foarte bune de web, e rusinos, nu sare nimeni cu o oferta pentru Primaria Timisoara?
DNT Timisoara, up your ass pentru siteul ala.

si etichetat , , , . Salvati ca legatura de carte: link permanent. Publicati un comentariu sau lasati un ping: Linkul Ping-ului.

2Comentarii

  1. exon
    Publicat decembrie 23, 2006 la 8:07 pm | Link permanent

    S-au vopsit de anu trecut autobuzele alb-violet ;) si au iesit destul de bine

  2. Publicat decembrie 23, 2006 la 8:26 pm | Link permanent

    se refera la TOATE mijloacele de transport in comun, vopsite sunt doar E-urile din cate am vazut eu.

Publicati un comentariu

Emailul d-voastra nu va fi niciodata publicat sau redistribuit. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>