Dacia Logan, succes international

Cotidianul a publicat un articol detaliat despre prezenta si succesul Logan-ului in mai multe tari. E foarte interesant cum masina asta, in Romania considerata de multi rabla, a ajuns sa aiba un succes asa de mare in strainatate, in tari ca Germania sau Franta, de India, Maroc sau Columbia nu mai zic nimic.

Logan Ads

Campania care sustine Loganul nu incearca sa infloreasca adevaraul, sa adoarma potentialul client cu specificatiile “extraordinare” ale masinii, nu s-au folosit spoturi pline de efecte speciale sau printuri foarte inteligente.

Mesajul e simplu, la obiecti si eficient, ca si masina: Loganul e o masina ieftina, accesibila oricarui om, nu e bolid de curse, regina a frumusetii, doar 4 roti si o carcasa pentru o familie obisnuita.

Print-ul pentru turci e tare rau in timp ce spotul pentru piata din Spania parca e cel mai amuzant (personajul e mirat ca portbagajul se inchide si se deschide, i se pare genial).

Puteti citi mai multe in articolul original de pe Cotidianul.ro

PS: s-a lansat minisite-ul pentru noul Logan MCV, din nou, site slab dar randarile 3D au iesit foarte bine. Masina nu arata rau, probabil si asta o sa fie un succes prin tarile mai putin dezvoltate.

si etichetat , , . Salvati ca legatura de carte: link permanent. Publicati un comentariu sau lasati un ping: Linkul Ping-ului.

2Comentarii

  1. Shaka
    Publicat octombrie 10, 2006 la 3:41 pm | Link permanent

    Noi avem o problema sa recunoastem ca e o masina decenta care poate concura oricand cu masinile plicticoase scoase de Hyundai pt sectorul corporate si altele mai unsexy :) Ca e Dacia,….daca era Renault…puteai sa spui ca ei seaca, cu un segment de piata bine conturat…dar nu o rabla.
    Eu sincer eram satul de atitea masini si niciuna ,cat de proasta, nu era intr-un buget mic…tineri angajati,studenti, whatever, cu forma de automobil. Tico si Matiz sunt ok, dar ca realizare stau mai bine pe o strada plina de ricsha si biciclete. Sunt cam de staniol.

  2. Publicat octombrie 10, 2006 la 10:45 pm | Link permanent

    Am mers de multe ori cu Logan-uri (90% taxi-uri) si sincer, nu am sesizat chestii neplacute. Nu sunt rable, calitatea e direct proportionala cu pretul.

Publicati un comentariu

Emailul d-voastra nu va fi niciodata publicat sau redistribuit. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>