Adclassix

Cautam ceva informatii despre advertisingul de demult si am dat peste www.adclassix.com, problema e ca nu am mai putut sa ma dezlipesc de el, Atentie! pericol de depdendenta!

Old Cars Advertising

Ad-urile vechi pentru masini sunt superbe, masinile vechi sunt superbe, nu ma mai saturam de privit. Imi pare rau ca nu avem ceva de genul asta si in Romania (daca tot am dat in Franta 15 euroi pe un poster mare cu Pacino, as da cu placere si pe unul cu un Cadillac Coupe de Ville). Multe sunt sold out, dar mai exista o sansa mica sa mai fie gasit, pentru o taxa suplimentara, vreun exemplar pe undeva.

Pe site se gaseste o colectie de peste 100.000 de afise (nu doar masini, sunt din mai multe domenii), toate vintage,toate de vanzare. Foarte misto!

ps: au si blog

si etichetat , , , . Salvati ca legatura de carte: link permanent. Publicati un comentariu sau lasati un ping: Linkul Ping-ului.

Ein Comentariu

  1. Publicat septembrie 24, 2006 la 10:32 am | Link permanent

    Mishto! E bagat deja in del.icio.us. Oare livreaza si in Romania?

Publicati un comentariu

Emailul d-voastra nu va fi niciodata publicat sau redistribuit. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>