Coincidente.. ep.1

Se mai plimba omul pe web, da peste tot felul de siteuri si din cand in cand i se declanseaza ceva… “hopa, am mai vazut asta undeva”. Cele mai recente cazuri:

Logoul Y-3 e mai vechi decat deja faimosul at&t…
Ok.. e fortata asemanarea…
adidas_y3_yy_logointernet.jpg

&

Cloud Shield by Pentagram vs. drumandbass.ro
dnbro_logo [converted].jpg

Mi se pare mie sau cele 2 perechi de logouri au destul de multe puncte comune?
Nu vorbesc de copiat, nu cred ca e cazul dar e interesant.

si etichetat . Salvati ca legatura de carte: link permanent. Publicati un comentariu sau lasati un ping: Linkul Ping-ului.

2Comentarii

 1. Publicat aprilie 4, 2006 la 7:44 am | Link permanent

  heh, desi sunt implicat la dnb.ro si intr-adevar e prin portofoliu, acel logo nu e facut de mine. am avut si eu aceasta discutie cu autorul logo-ului la momentul descoperirii celui de la pentagram. te asigur ca este o intamplare, si mai mult sustin ca strict grafic logo-ul dnb.ro este executat mai cu stil :)

  discutia poate ramane deschisa insa numele meu nu isi are locul acolo, deci as aprecia daca ai edita acest post. thanks

 2. quin
  Publicat iunie 19, 2006 la 1:04 pm | Link permanent

  nu pot spune ca e singular si doar la altii, ti-as da exmple cu blink si mercury al celor de la grapefruit, iar gd cu antibiotice si landor, ca-s mai celebre. discutiile dintre bradinet si acelasi gd privind fulga, connex play, voxtel, Loyalia (Brandient) vs Siegelgale.com

  sincer, o mare parte din designul actual in ro contituie o parafraza poate subtila sau nu la niste surse de inspiratie… indiferent cit audit/brand research ai face.

Publicati un comentariu

Emailul d-voastra nu va fi niciodata publicat sau redistribuit. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>